ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παίκτης «ορχήστρα»!

Το νέο απόκτημα της Καλαθοσφαιρικής μας ομάδας των Ανδρών, ο Αμερικάνος με ρίζες από Παλαιστίνη Omar Krayem, έδειξε στον χθεσινό(21/1) αγώνα της ομάδας μας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ότι θα βοηθήσει για επίτευξη των στόχων της ομάδας που είναι η είσοδος στα πλέι-οφ αλλά και η συμμετοχή στο final4 του Κυπέλλου.

Μετά την πρώτη του συμμετοχή κόντρα στην ΕΘΑ την προηγούμενη αγωνιστική έδειξε χθες ότι μπορεί να «κουμαντάρει» την ομάδα, αφού κατέβαζε με ευκολία τη μπάλα και τη μοίραζε με μαεστρία στους υπόλοιπους αφού είχε εννιά ασσίστ και αν αναλογιστεί κάποιος και τρεις τέσσερις που έχασαν από τα χέρια οι συμπαίκτες.

Σκόραρε 17 πόντους έχοντας τρία τρίποντα και γενικά έδειξε ότι η ομάδα μας πέτυχε διάνα, αφού στον αγωνιστικό χώρο φάνηκε και η εμπειρία του. Όλοι πλέον ευελπιστούν ότι θα κάνει ακόμα περισσότερα πράγματα και μαζί πλέον με τον Λιθουανό Ρέντικας που θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του την ερχόμενη Κυριακή(27/1) στον πρώτο αγώνα της Β΄φάσης κόντρα στην ΕΘΑ, εντός έδρας θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα μας.

 

Comments
To Top