ΑΝΤΡΕΣ

Σημαντική νίκη και συνεχίζουμε…

Μόλις στο 2΄ και μετά από γύρισμα του Πέδρο στην περιοχή, ο Περέιρα δεν έπιασε όπως ήθελε το σουτ με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει πολύ πάνω από τα δοκάρια. Στο 6΄ο Ζελάγια δέχθηκε τη μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή, γύρισε ωραία και με ωραίο σουτ έστειλε τον «κεραυνό» στη γωνία των δικτύων του αντιπάλου!!! Στο 9΄ο αντίπαλος προσπάθησε να απειλήσει αλλά το σουτ του δεν ανησύχησε τον Βάλε. Μέχρι και το εικοσάλεπτο δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο εκτός από τα πρώτα εννιά λεπτά, όπου η ομάδα μας είχε τη μεγάλη ευκαιρία και το γκολ.

Στο 25΄πολύ καλή προϋπόθεση για την ομάδα μας όμως οι ποδοσφαιριστές μας τη σπατάλησαν, αφού η τελική πάσα δεν ήταν καλή, ενώ στο ίδιο λεπτό ο Βάλε έκανε ακόμα μια σωτήρια απόκρουση σε σουτ του αντιπάλου από πλάγια. Στο 32΄πανομοιότυπη φάση με αυτήν του δευτέρου λεπτού, ο Σαρδινέρο σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και νέα κραυγαλέα ευκαιρία για την ομάδα μας στο 34΄μετά από πάσα του Ζελάγια ο Περέιρα έχασε κλασσική ευκαιρία με το πλασέ του να περνά λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

Στο 36΄και πάλι ο Βάλε φώναξε παρών, αφού βρέθηκε σε ετοιμότητα και απέκρουσε σε κόρνερ σουτ του αντιπάλου. Στο 37΄ο Περέιρα μετά από λάθος διώξιμο του αντίπαλου πήγε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του δεν έπιασε. Στο 42΄ήρθε το δεύτερο γκολ της ομάδας μας με τον Σκέμπρι να δίνει την κάθετη στο Σαρδινέρο, που σε πρώτη φάση έκανε το πλασέ, έσωσε ο αμυντικός αλλά με δεύτερη προσπάθεια και λάθος υπολογισμό του ιδίου αμυντικού η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα! Με ένα λεπτό καθυστέρησης ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με την ομάδα μας να έχει ένα γεμάτο ημίχρονο με δύο γκολ και αρκετές χαμένες ευκαιρίες.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας στην επανάληψη και με διάθεση να “τελειώσει” τον αγώνα. Στο 56΄μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Σκέμπρι, που πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα μετά από σουτ του Μπρου, να σουτάρει επιπόλαια πάνω από τα δοκάρια. Οι ποδοσφαιριστές μας γύριζαν εύκολα τη μπάλα και είχαν πολύ καλές τοποθετήσεις κάτι που έκανε το έργο τους εύκολο.

Στο 63΄μετά από σέντρα του Πέδρο η κεφαλιά του Ζελάγια αποκρούστηκε με υπερένταση από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας έγινε στο 65΄με τον Καραγιόλ να παίρνει τη θέση του Σκέμπρι. Στο 71΄η ομάδα μας έκανε τη δεύτερη της αλλαγή με τον Ντ. Σπόλιαριτς να μπαίνει στο γήπεδο στη θέση του Μπρου. Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο κύλησαν τα επόμενα εφτά λεπτά για να έρθει η τρίτη και τελευταία αλλαγή για την ομάδα μας με τον Μάγκλιτσα να μπαίνει στον αγώνα και να βγαίνει ο Περέιρα.

Στο 81΄τεράστια επέμβαση από τον Βάλε που απογειώθηκε και έδιωξε σε κόρνερ το μακρινό σουτ από τον αντίπαλο. Στο 82΄ο διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στον αντίπαλο που ο Βάλε στο 84΄με διπλή εντυπωσιακή απόκρουση έσωσε την ομάδα μας από τη μείωση του σκορ! Μετά και την απόκρουση του Βάλε ο αγώνας είχε πάρει το δρόμο του. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καραγιόλ έκανε το 3-0 για την ομάδα μας.

Η ομάδα μας με πολύ καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο και σωστή διαχείριση με καλή κυκλοφορία της μπάλας στην επανάληψη πήρε μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος!

 

Comments
To Top