ΑΝΤΡΕΣ

Τι δήλωσε ο Σωφρόνης…

Ο προπονητής της ομάδας μας, μετά την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου, Σωφρόνης Αυγουστή ανέφερε:

«Ξέραμε μετά το αποτέλεσμα στη Λεμεσό ότι είχαμε ένα μικρό προβάδισμα και έπρεπε να κάνουμε το παιχνίδι μας στη Λευκωσία, να μην κλειστούμε πίσω και να έχουμε προβλήματα. Νομίζω τα καταφέραμε ενώ προσπαθήσαμε να σκοράρουμε. Στο ημίχρονο ζήτησα από τους παίκτες να κρατήσουν τι δικό τους ρυθμό, καταφέραμε να προηγηθούμε, πήραμε μεγάλη πρόκριση αλλά χάσαμε ένα σημαντικό εργαλείο.

Αυτά τα συνεχόμενα παιχνίδια ελπίζουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Να ευχαριστήσω τους παίκτες που με αυτές τις απουσίες, μας δίνει μεγάλη πίστη ότι αυτή η ομάδα δείχνει ότι θα είναι εκεί και στα δύσκολα».

Για τους τραυματισμούς: «Είναι μέσα στο παιχνίδι οι τραυματισμοί. Μετά τον Ερμή η ομάδα θα είναι πιο ήρεμη, και σταδιακά θα επιστρέφουν παίκτες και το ρόστερ θα είναι πιο γεμάτη στη συνέχεια.»

Για τον Μάρκοβιτς: «Θα τον κρατήσει έξω κάποιο διάστημα γιατί είναι μυϊκός. Για την διαχείριση των τραυματισμών, η ομάδα μας τα τελευταία δύο χρόνια παίζει τελικούς. Θα παλέψουμε να πάμε μέχρι το τέλος και στους δύο θεσμούς αλλά υπάρχουν και αυτά στο παιχνίδι».

 

 

 

 

Comments
To Top