ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Με απουσίες αλλά με στόχο την πρόκριση!

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας συνεχίζονται σήμερα(16/1) με τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια εκτός έδρας. Η ομάδα μας ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της και παρά τα προβλήματα ταξιδεύει στη Λευκωσία με μοναδικό στόχο την πρόκριση.

Για να γίνει χρειάζεται οι ποδοσφαιριστές που θα επιλέξει ο προπονητής μας να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να είναι σοβαροί από το πρώτο λεπτό για να μην τρέχουμε να ανατρέψουμε στη συνέχεια τα πράγματα όπως στον αγώνα πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας θα στερηθεί τους τραυματίες Γιούστε, Φομπαλά και Μαγκλίτσα, ενώ αμφίβολοι για να αγωνιστούν είναι οι Παπουλής και Ρομπέρζ. Πιθανή εντεκάδα ίσως να είναι ο Βάλε κάτω από τα δοκάρια με Χάμπο, Ουεντραόγκο στο κέντρο της άμυνας. Δεξιά ο Πέδρο και αριστερά Κερμπρ ή Βασιλείου με τον δεύτερο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

Στο κέντρο θα επανέλθει ο Σακέττι που θα είναι μαζί με Μάρκοβιτς και ένα εκ των Μπρου ή Περέιρα. Στα άκρα έχουμε τις επιλογές των Σαρδινέρο και Σκέμπρι και ίσως δούμε και τον Καραγιόλ, ενώ στην επίθεση θα βρίσκεται ο Ζελάγια. Όλα αυτά είναι πιθανά σενάρια με τον μόνο που θα αποφασίσει να είναι ο Σωφρόνης.

Comments
To Top