ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Όταν κάποια «παπαγαλάκια» προσπαθούν με το έτσι και το θέλω να επηρεάσουν την κοινή γνώμη!(video)

Είναι για να απορεί κανείς πως κάποια ΜΜΕ προσπαθούν με έντεχνο τρόπο να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και να παρουσιάσουν τον Απόλλωνα ως τον ευνοημένο του χθεσινού αγώνα (13/1) κόντρα στην Ομόνοια.

Η αλήθεια είναι ότι ευνοηθήκαμε σε μια εντελώς οριακή φάση από ένα βοηθό, ο οποίος πριν λίγα χρόνια ακύρωσε με οφσάιντ ένα γκολ στην ομάδα μας που ακόμη και ένα βρέφος θα το μετρούσε και που ίσως να μας στέρησε και το πρωτάθλημα, όμως τα δύο πέναλτι που χθες μπορούσαν να σφυριχτούν υπέρ μας, κάποιες φάσεις που κακώς σταμάτησαν τους ποδοσφαιριστές μας με δήθεν οφσάιντ και κάποια σκληρά μαρκαρίσματα που πέρασαν απαρατήρητα χωρίς ούτε καν κίτρινη ούτε λόγος δεν γίνεται σχεδόν πουθενά!

Η σωστή προσέγγιση του χθεσινού αγώνα από διαιτητικής πλευράς από ένα δίκαιο παρατηρητή θα ήταν ότι ο Απόλλωνας ευνοήθηκε σε μια φάση ενώ η Ομόνοια σε πολλές και μάλιστα πιο σημαντικές!

Αφήνουμε τις υπόλοιπες φάσεις όμως και επικεντρωνόμαστε σε μια και μόνο χαρακτηριστική φάση η οποία ήταν η μεγάλη ευκαιρία της Ομόνοιας με τον Νταρπισάιρ στις καθυστερήσεις μια φάση που ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας ήταν καταφανέστατα οφσάιντ και όμως η σημαιούλα του βοηθού έμεινε προκλητικά κάτω!

Το ερώτημα είναι το εξής. Συγκρίνοντας τη φάση από την οποία προήλθε το δεύτερο γκολ της ομάδας μας, ρωτάμε εμείς οι αφελείς, ποιό ήταν το πιο σοβαρό σφάλμα της διαιτησίας ένα οριακό οφσάιντ όπως τη δική μας περίπτωση ή ένα ξεκάθαρο οφσάιντ που εγκληματικά αφέθηκε στη φάση της Ομόνοιας με τον Νταρπισάιρ;

Την απάντηση όλοι την ξέρουμε όμως κάποιοι βγάζουν συμπεράσματα κατά πόσον κάποια ομάδα ευνοήθηκε ανάλογα με το πόσο εύστοχος ήταν κάποιος ποδοσφαιριστής ή όχι παρά να δουν τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση!

Απλά σκεφτείτε λίγο το σενάριο να αστοχούσε ο Ζελάγια και να ευστοχούσε ο Νταρμπισάιρ θα έσκιζαν τα ιμάτια τους οι της Ομόνοιας;

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!

 

Comments
To Top