ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Ανατροπή και νίκη για την ομάδα μας  που επικράτησε με 2-1 της Ομόνοιαςς έχοντας πολύ καλή απόδοση στην επανάληψη! Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Μπρούνο Βάλε:κράτησε με τις επεμβάσεις του το 1-0.Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ ενώ ήταν πολύ καλός και στις στατικές.

Ζοάο Πέδρο:έδειξε ανεβασμένος ειδικά στο δεύτερο που πέρασε ο Σαρδινέρο στο παιχνίδι.Δύο ασίστ και πολλές κούρσες που θύμισαν τον γνωστό Πέδρο.

Μίλαν Κέρμπρ:έκανε τα απολύτως απαραίτητα,σωστός στις τοποθετήσεις του αλλά με λιγοστή προσφορά στην επίθεση.

Βαλεντίν Ρομπέρζ:εκπληκτικό παιχνίδι από τον Γάλλο,που έπαιζε με ένα πόδι,αλλά καθάριζε τα πάντα.Άμυνα για σεμινάριο.

Χαράλαμπος Κυριάκου:πολύ καλός στις τοποθετήσεις του και δυναμικός στις προσωπικές μονομαχίες.

Ντύλαν Ουεντραόγκο:κράτησε την θέση του,έπαιξε σωστά στην άμυνα αλλά δεν μπορούσε να βοηθήσει και στο ξεκίνημα του παιχνιδιού.

Κέβιν Μπρού:μέτριο πρώτο ημίχρονο αφού δεν πήρε παιχνίδι πάνω του και δυσκολευόταν στις επιστροφές.Όταν αλλάχτηκε το σύστημα σε συνδυασμό με το γκολ που πέτυχε ανέβηκε και έκανε δουλειά.

Σάσα Μάρκοβιτς:απολαυστικός για ακόμη ένα παιχνίδι ο Σέρβος που έδωσε πέραν τον δυνάμεων του,υπερβάλλοντας εαυτόν.Ήταν παντού σε άμυνα και επίθεση.

Φώτης Παπουλής:αγωνίστηκε ελάχιστα κ δεν μπορεί να κριθεί.

Αντρέ Σκέμπρι:στο πρώτο ημίχρονο όταν αγωνιζόταν σαν επιθετικός είχε αρκετές προσπάθειες και ασίστ που δεν έγιναν γκολ.Όταν πέρασε στο πλάι δεν ήταν το ίδιο αποδοτικός αλλά βοήθησε όσο μπορούσε.

Εμίλιο Ζελάγια:σκόραρε και θα πάρει ψυχολογία.Ήταν μέσα στις φάσεις και έψαξε το γκολ.Καλή εμφάνιση μετά από καιρό.

Φακούντο Περέυρα:πάρα πολύ καλός αφού αγωνίστηκε στον άξονα,πίσω από τον επιθετικό.Μαγικές μπαλιές,εύκολο ξεδίπλωμα των επιθετικών προσπαθειών και αρκετές προσωπικές ενέργειες.Βοήθησε τα μέγιστα.

Αντριάν Σαρδινέρο:μπήκε σαν δεξί εξτρέμ,άλλαξε το σύστημα και είχε εξαιρετική παρουσία.Με εναλλαγή θέσεων,επιστροφές και αρκετές ενέργειες.

Εστεπάν Σακέτι:μπήκε και έκλεισαν οι διαδρόμοι.Γέμισε το γήπεδο και πρόσφερε σιγουριά.Σαν να μην έλειψε μια μέρα.

Προπονητής:ξεκίνησε με 3-5-2.Δεν του βγήκε στο πρώτο ημίχρονο και το γύρισε σε 4-2-3-1 με τους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται στην θέση τους και να αποδίδουν όμορφο ποδόσφαιρο.Πολύ καλό κοουτσάρισμα αφού δεν δίστασε να αλλάξει το σύστημα που ξεκίνησε και με την ορθολογική παράταξη των ποδοσφαιριστών κέρδισε το παιχνίδι.Δεν φοβήθηκε να ρισκάρει,ενώ τον πρόλαβε το γκολ όταν θα ρίσκαρε περισσότερο.Διαφοροποίησε την αλλαγή του,κλειδώνοντας το παιχνίδι και από ατυχία και επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια δεν τελείωσε το παιχνίδι πιο γρήγορα.Πολύ καλό κοουτσάρισμα.

Comments
To Top