ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Δεν κατάφερε η ομάδα μας να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί καθώς εξήλθε ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας με την ΑΕΚ! Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Μπρούνο Βάλε:Είχε 2 δύσκολες αποκρούσεις στο πρώτο εικοσάλεπτο,ενώ στην συνέχεια ήταν απλός θεατής.

Ζοάο Πέδρο:καλά κλεισμένος ο Πορτογάλος,περιορίστηκε σε ελάχιστες προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο,ενώ στο δεύτερο δεν έδωσε σχεδόν τίποτα επιθετικά. Γιώργος Βασιλείου:πήρε προσπάθειες αλλά δεν είχε πολύ καλά τελειώματα.Στα αρχικά στάδια είχε κάποιο θέμα στην συνεργασία με τον Ουεντραόγκο.

Ντύλαν Ουεντραόγκο:δεν ξεκίνησε καλά και είχε λανθασμένες επιλογές.Στην συνέχεια ανέβηκε αλλά περιορίστηκε στα απολύτως βασικά.

Χαράλαμπος Κυριάκου:τα πήγε καλά στα μαρκαρίσματα του και έκλεινε σωστά τους χώρους.Είχε όμως κάποιες επιπόλαιες στιγμές και λανθασμένες μεταβιβάσεις που ευτυχώς δεν στοίχισαν.

Βαλεντίν Ρομπέρζ:Σωστές τοποθετήσεις και οργάνωση παιχνιδιού από πίσω.Πολύ καλή εμφάνιση με μοναδικό ψεγάδι κάποιες επικίνδυνες πάσες στην άμυνα.

Κέβιν Μπρου:τον βόλεψε η χαμηλή ταχύτητα του παιχνιδιού και δεν εκτέθηκε στις επιστροφές.Δυσκολεύτηκε στις προσωπικές μονομαχίες αλλά ήταν πολύ καλός στο ξεδίπλωμα της ομάδας αλλά με κάποια καθυστέρηση.

Σάσα Μάρκοβιτς:υπερπροσπάθεια από τον Σέρβο για ακόμη ένα παιχνίδι.Ήταν παντού και έδινε λύσεις περισσότερο στο δικό μας μισό.

Αντριάν Σαρδινέρο:δεν του ταίριαξε η θέση από την αρχή.Δεν βοήθησε καθόλου επιθετικά αφού δεν είχε σωστές τοποθετήσεις.Είχε μόνο επιστροφές που σταμάτησαν αντεπιθέσεις. Εμίλιο

Ζελάγια:σκιά του εαυτού του,δεν τελείωσε φάσεις που ήταν βούτυρο στο ψωμί του.Δείχνει να θέλει χρόνο μετά τον τραυματισμό του.

Άντον Μάγκλιτσα:έστω κι αν έχασε την πιο κλασσική ευκαιρία ήταν από τους κορυφαίους.Έτρεξε παντού,έφτιαξε φάσεις,τελείωσε φάσεις και μάρκαρε σαν σκύλι.Πολύ καλή εμφάνιση. Αντρέ
Σκέμπρι:πέρασε σαν αλλαγή αλλά δεν έδωσε τα αναμενόμενα πλη της εξαιρετικής πάσας.Πάντως ακόμη και έτσι έδειξε πως πατά καλύτερα στο γήπεδο όταν βρίσκεται στον άξονα και όχι στο πλάι.

Φώτης Παπουλής:μόλις πέρασε στον αγώνα έδειξε επιθετικότητα και προσπάθησε να δημιουργήσει καταστάσεις.Δείχνει πως θα ανέβει και αυτό θα βοηθήσει την ομάδα. Μουσταφά

Καραγιόλ:μπήκε για λίγο είδε και απήλθε με 2,3 βεβιασμένες και επιπόλαιες ενέργειες.Ίσως δεν έχει εμπεδώσει το επίπεδο του ποδοσφαίρου και περισσότερο της ομάδας και σίγουρα δεν ξέρει τι έχει προσφέρει ο προκάτοχος του.

Προπονητής:εμπιστεύτηκε ξανά το 3-5-2 για να αντισταθμήσει τον παράγοντα κούραση και την έλλειψη από τρεξίματα στην μεσαία γραμμή.Δεν τον δικαίωσαν κάποιες επιλογές αν και τακτικά ήταν σωστοί.Δεν ρίσκαρε στο δεύτερο και πήγε με το σκεπτικό πως ένα γκολ θα το πετύχουμε και δεν έπεσε και πολύ έξω.Είναι φανερή η έλλειψη κλασσικού εξτρέμ και ποδοσφαιριστή που θα βγάλει γρήγορα την ομάδα στην αντεπίθεση.Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε 2 ακόμα τουλάχιστον θέσεις που αν τις προσθέσεις στις επιστροφές των τραυματιών τότε θα γεμίσουν.την ομάδα και θα της δώσουν οξυγόνο.

Comments
To Top