ΑΝΤΡΕΣ

Άγονη ισοπαλία!

Το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα κύλησε με την ομάδα μας να είναι πιο επιθετική και να χάνει ευκαιρία με τον Ζελάγια να σουτάρει λίγο έξω μετά από πάσα του Μαγκλίτσα, ενώ στο 11΄μετά από κόρνερ ο Ζελάγια δεν κατάφερε να πάρει όπως ήθελε την κεφαλιά. Στο 20΄ο Βάλε έσωσε την ομάδα μας, με δύο συνεχόμενες αποκρούσεις σε σουτ του αντιπάλου.

Στο 27΄μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Μαγκλίτσα, μετά από σέντρα του Πέδρο να πιάνει την κεφαλιά αλλά ο αντίπαλος να σώζει σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 37΄μια πολύ καλή προϋπόθεση για την ομάδα μας, όμως ο Πέδρο δεν είχε σωστή επιλογή και χάθηκε η ευκαιρία. Η μπάλα κυκλοφορούσε από τους ποδοσφαιριστές μας αλλά η τελική προσπάθεια δεν ερχόταν. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε μετά από το ένα λεπτό καθυστερήσεων που έβαλε ο διαιτητής χωρίς να αλλάξει κάτι.

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης με την ομάδα μας να μην μπορεί να βρει ρυθμό και να δέχεται πίεση από τον αντίπαλο. Στο 57΄μετά από κόρνερ της ομάδας μας, παρολίγον ο αντίπαλος να μας κάνει “δώρο” με αυτογκόλ αλλά τελικά είχαμε νέο κόρνερ ανεκμετάλλευτο αυτή τη φορά. Στο 58΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ζελάγια να δίνει τη θέση του στον Σκέμπρι.

Μετά από πολύ ώρα στο 68΄μια ωραία συνεργασία των ποδοσφαιριστών μας έφερε τον Βασιλείου σε θέση βολής από αριστερά στην περιοχή αλλά το σουτ που έπιασε δεν ήταν το καλύτερο. Στο 70΄ο Σαρδινέρο έδωσε τη θέση του στον Παπουλή με τον προπονητή μας να προσπαθεί να αλλάξει κάτι στον αγώνα. Στο 84΄ένα απευθείας φάουλ του Χάμπου απέκρουσε ο τερματοφύλακας, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μαγκλίτσα μόνος έχασε απίστευτη ευκαιρία. Στο 86΄πέρασε ως αλλαγή ο Καραγιόλ στο παιχνίδι παίρνοντας τη θέση του Μαγκλίτσα που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι.

Τα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων πέρασαν χωρίς κάτι το αξιόλογο με την ομάδα μας να δείχνει ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι στον αγώνα με αποτέλεσμα ο αγώνας να ολοκληρωθεί στη “λευκή” ισοπαλία!

 

Comments
To Top