ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Θέλαμε να το τελειώσουμε γρήγορα…»

Ο Κροάτης επιθετικός της ομάδας μας, Άντον Μάγκλιτσα που σκόραρε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας μας στην εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα μίλησε στην Cytavision μετά τη λήξη του αγώνα.

Αναλυτικά τι ανέφερε:

Για τη νίκη της ομάδας μας: «Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Και ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ δύσκολος. Θέλαμε να το τελειώσουμε γρήγορα. Σκοράραμε δυο γκολ με δυο ευκαιρίες και πιστεύω μας άξιζε να κερδίσουμε. Είχε και η Σαλαμίνα τις ευκαιρίες της αλλά δεν σκόραρε και στο τέλος ήρθε το 3-0 και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Πιστεύεις ότι ήταν η καλύτερη σου εμφάνιση για φέτος; «Για αυτό το χρόνο ναι γιατί είναι 6 του Ιανουαρίου! (γέλια). Ελπίζω ότι δεν θα είναι το τελευταίο μου καλό παιχνίδι. Είναι εύκολο για μένα να παίζω όταν παίζει καλά η ομάδα. Χρειάζεται κάποιος να βάζει τα γκολ. Αν συνεχίσουμε έτσι, πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο και την Τετάρτη».

Τι ήταν διαφορετικό σήμερα για τον Απόλλωνα; «Ήταν πιο εύκολο γιατί επέστρεψαν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Είχαμε καλύτερες αλλαγές και μπορέσαμε να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό σε όλο το παιχνίδι. Όταν επιστρέψουν όλοι οι παίκτες θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα».

 

Σήμερα έπαιξες σε μια νέα θέση, σου άρεσε; «Σήμερα έπαιξα πίσω από τους δυο στράικερ σε σύστημα 3-5-2. Έπαιξα λίγο στο κέντρο και λίγο στην επίθεση, μπορούσα να κινηθώ όπως θέλω. Μου αρέσει αυτό».

 

 

Comments
To Top