ΑΝΤΡΕΣ

«Τεράστια νίκη, γεμίζουμε στο 95%»

Ο εκπρόσωπος Τύπου , Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στην Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα για τη νίκη της ομάδας του.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: “Για μας ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι ίσως η πιο σημαντική μας νίκη στο πρωτάθλημα μέχρι την επόμενη. Η Σαλαμίνα μας έβαλε δύσκολα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είμαστε χαρούμενοι γιατί η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Να αφιερώσω αυτή την νίκη στον Γκάμπορ Ζαβάτσκι. Προχωράμε, δεν πανηγυρίζουμε. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη για το οποίο θα προετοιμαστούμε να κερδίσουμε”.

Για τα μεταγραφικά: “Είναι θέματα που βλέπει ο προπονητής μας με τους συνεργάτες του και το Δ.Σ. Κι΄αν θα προκύψει κάτι θα γνωστοποιηθεί. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι. Είμαστε χαρούμενοι για το ντεμπούτο του Μίλαν. Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες. Είδατε και τον Ντανίλο, τον Ντίλαν, αυτούς που ήρθαν από τον πάγκο. Οι τραυματίες μας είναι πάρα πολλοί. Μια τεράστια νίκη για μας. Τις επόμενες μέρες θα γεμίσουμε στο 95% και θα απομείνει ο Γιούστε”.

Comments
To Top