ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε…»!

Οι στίχοι αυτού του τραγουδιού ταιριάζουν γάντι στην πορεία της Καλαθοσφαιρικής μας ομάδας των Ανδρών. Κάτω από αντίξοες συνθήκες κι αυτό το γνωρίζουν μόνο όσοι είναι κοντά στην ομάδα, συνεχίζεται μια ξέφρενη πορεία στο πρωτάθλημα με τη χθεσινή(5/1) νίκη κόντρα στην ΑΕΚ να είναι το τελευταίο μέρος αυτού του ονείρου που όλοι ευελπιστούν να έχει και συνέχεια.

Όταν σε κάποια στιγμή ο απολογισμός ήταν δύο νίκες και πέντε ήττες κανείς δεν περίμενε, αυτή την ονειρεμένη συνέχεια. Η ομάδα μας πήγε στο Αυγόρου και νίκησε την Ε.Ν.Π, ωραία και τι έγινε, ακολούθησε η νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια και εντάξει είπαν πολλοί μ΄αυτές τις ομάδες θα παλέψουμε. Ακολούθησε το επικό διπλό στον Στρόβολο κόντρα στον Κεραυνό και πάλι πολλοί δύσπιστοι είπαν ήθελε να χάσει ο Κεραυνός. Το τέλος του χρόνου έφερε τη νίκη με ανατροπή κόντρα στην ΑΕΛ και τότε αυτοί οι κάποιοι είπαν, οκ τώρα τελειώσαμε!

Η χθεσινή όμως παλικαρίσια νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ, με ρόστερ που θα ζήλευαν ευρωπαϊκές ομάδες, με τον διεθνή μας Στέφανο Ηλιάδη να έχει αποχωρήσει για σπουδές και με τους καλαθοσφαιριστές μας να δίνουν τη ψυχή τους έδειξε πλέον περίτρανα το «μέταλλο» αυτής της ομάδας. Σ΄αυτό κύριος εμπνευστής είναι ο «μαέστρος» προπονητής της ομάδας μας, Φώτης Τακιανός που παίρνει από τους παίκτες του τα πάντα. Του ευχόμαστε και χρόνια πολλά αφού σήμερα(6/1) είναι η ονομαστική του γιορτή.

Το που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα κανείς δεν το γνωρίζει, ένα είναι όμως βέβαιο ότι όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα δίνουν το είναι τους και πρέπει να έρθουν κοντά όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του για να βοηθήσει!

 

Comments
To Top