ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τεράστια νίκη και συνέχεια στην φοβερή πορεία!!!

Η ομάδα μας ήταν η νικήτρια στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Basket League. Οι «καλαθοσφαιριστές μας επικράτησαν με 85-81 της ΑΕΚ.

Ο Φώτης Τακιανός οδήγησε την ομάδα του στο πέμπτο σερί ροζ φύλλο της, ούσα η μοναδική που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής και τον Κεραυνό και την ΑΕΚ σε ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Ο Γρηγόρης Παντούρης (12 πόντοι) με την ψυχή του αποτέλεσε κλειδί της νίκης, μαζί με τον εξαιρετικό και στο φινάλε Ντοβίντας Ρεντίκας (21 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ). Καταλυτικοί ήταν και οι Αμερικανοί Τρεβόν Χαρπερ και Κάμερον Νέιλορ με 21 και 18 πόντους, αντίστοιχά, ενώ ο Τζαβιόν Ογκουμιέμι έδωσε ομηρικές μάχες κοντά στο καλάθι, τελειώνοντας τον αγώνα με 13 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.

Στον αντίποδα, πήγε στράφι η συγκλονιστική επιθετική εμφάνιση των Κάιλ Βινάλες και Γιούρε Σκίφιτς, οι οποίοι είχαν 29 και 22 πόντους, αντιστοιχα, τη στιγμή που ο Βλαντο Βερεμένκο επανήλθε δυναμικά με 8 πόντους, 12 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Ωστόσο, οι υπόλοιποι, πλην κάποιων καλών στιγμών του Ιάκωβου Παντελή (9 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ), δεν έκαναν τη διαφορά, με συνέπεια ο Απόλλωνας να αρπάξει μια τεράστια νίκη και βάζει ξανά… φωτιά στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος.

Comments
To Top