ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Να τον «καρφώσει» όπως και τότε!(video)

Την Κυριακή (6/1) κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Άντον Μαγκλίτσα θα συναντήσει ένα παλιό γνώριμο και συμπατριώτη του με τον οποίο αγωνίστηκαν αντίπαλοι και εκτός του κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τον αμυντικό ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας Ιβάν Φουστάρ με τον οποίο ο Μαγκλίτσα υπήρξε αντίπαλος στο κροατικό Πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας.

Στις 2 Μαρτίου 2014 ο Μαγκλίτσα αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Hajduk Split αντιμετώπισε εντός έδρας την Slaven Koprivnica στην οποία αγωνιζόταν ο Φουστάρ και ο Κροάτης επιθετικός της ομάδας μας ήταν ο MVP του αγώνα αφού σκοράρε δις!

Το σκορ βρισκόταν στο 1-0 όταν ο Μαγκλίτσα στο 29’ με κεφάλι και στο 66’ με κοντινό πλασέ θα σκοράρει δις κόντρα στην ομάδα του Φουστάρ καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιγνίδι!

Την Κυριακή θα τα ξαναπούν και θα έχουν πάμπολλες προσωπικές μονομαχίες και ευχόμαστε ο Μαγκλίτσα να είναι κι αυτή τη φορά νικητής απέναντι στον Φουστάρ κι αν η νίκη έρθει μέσω σκοραρίσματος του Κροάτη ακόμη καλύτερα!

 

Comments
To Top