ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Ιστορική ημέρα για Απόλλωνα και Λεμεσό

Ημέρα ορόσημο στην Ένδοξη Ιστορία του Απόλλωνα Λεμεσού θα αποτελεί πάντοτε η 4η Ιανουαρίου 2019, καθώς μετά από μακροχρόνιες προσπάθειες τόσο της Πολιτείας, του Κ.Ο.Α και των τριών Σωματείων της πόλης μας θα υπογραφεί σήμερα Παρασκευή (04/01) στη Λευκωσία, η συμφωνία για την επίσημη έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του νέου υπερσύγχρονου ποδοσφαιρικού γηπέδου της Λεμεσού, το οποίο θα ανεγερθεί στην περιοχή Κολοσσίου.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού και το φίλαθλο κοινό του εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Κύριο Νίκο Αναστασίαδη, για τις πολύ μεγάλες και συντονισμένες προσπάθειες τις οποίες κατέβαλε για να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο για την έναρξη των εργασιών, όπως επίσης την επιμονή και την πίστη την οποία υπέδειξε όλο αυτό το διάστημα για την δημιουργία του μεγαλεπήβολου αυτού έργου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στον Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Κύριο Κλεάνθη Γεωργιάδη, ο οποίος συνέβαλε στα μέγιστα για την επιτυχή διεκπεραίωση των διεργασιών που προηγήθηκαν.

Όνειρο απατηλό για την Αθλητομάνα Λεμεσό, το οποίο πλέον γίνεται πραγματικότητα και το οποίο θα δώσει την δυνατότητα στο φίλαθλο κοινό της Λεμεσού να απολαύσει το ποδόσφαιρο όπως αυτό αρμόζει στην αθλητική ιστορία της πόλης, δίνοντας ώθηση και όραμα στα τρία ιστορικά της σωματεία.

Σημαντική συνεισφορά στην ολοκλήρωση της δύσκολης γραφειοκρατικής διαδικασίας είχε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας του Απόλλωνα Λεμεσού και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας.

Η Ιστορία αλλάζει πλέον κεφάλαιο και το 2021 προσδοκούμε ότι η ποδοσφαιρική μας ομάδα θα έχει την δυνατότητα να αγωνίζεται τόσο στις διεθνείς όσο και στις εγχώριες διοργανώσεις στο νέο ποδοσφαιρικό της γήπεδο το οποίο θα σφύζει από ζωή, επιτυχίες και τον παλμό του φίλαθλου κοινού του Απόλλωνα Λεμεσού.

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

 

Comments
To Top