ΑΝΤΡΕΣ

«Κάποτε παίζεις καλά και βάζεις πολλά γκολ, κάποτε όχι»!

Διαβάστε όσα είπε στη PrimeTel μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια ο σκόρερ του μοναδικού γκολ της ομάδας μας, Άντον Μάγκλιτσα.

«Είναι ωραίο να σκοράρω γκολ. Η Ομόνοια έπαιξε πολύ καλά στο 2ο μέρος. Μετά την αποβολή θεωρήσαμε ότι θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλο γκολ όμως η Ομόνοια ήταν πάρα πολύ καλή. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλοί. Στο 2ο όχι τόσο. Είχαμε όμως τις δικές μας ευκαιρίες. Και το 1-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό που δεν δεχτήκαμε γκολ. Κάποτε παίζεις καλά και βάζεις πολλά γκολ, κάποτε όχι. Θα πάμε στο ΓΣΠ για να τελειώσουμε την δουλειά»

Για το δικό του γκολ: «Ο Καραγιόλ μου είπε ότι όταν έχει την μπάλα να πάω στα πέντε μέτρα και θα στείλει εκεί την μπάλα. Σηκώθηκα καλά και σκόραρα. Δεν μπορούσα να αστοχήσω από εκείνο σημείο. Δεν είναι εύκολο να επιστρέψουμε μετά από δύο ισοπαλίες. Καθάρισε το μυαλό μας. Θα μας βοηθήσει πολύ αυτή η νίκη».

Για το μας με τη Σαλαμίνα: «Έπαιξαν πολύ καλά στο πρώτο μισό της σεζόν. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, θα πάμε εκεί για την νίκη».

 

Comments
To Top