ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Επανάκαμψη αλλιώς…

Το σημερινό (2/2) παιγνίδι κόντρα στην Ομόνοια ήταν το πέμπτο στην σειρά παιγνίδι (με εξαίρεση ένα 20λεπτο με ΕΝΠ) στις εγχώριες διοργανώσεις που παρουσιάζουμε τέτοια αποκαρδιωτική εμφάνιση και με παρόμοιες εμφανίσεις στους αμέσως επόμενους αγώνες ο εκτροχιασμός από την υπόθεση πρωτάθλημα είναι κάτι περισσότερο από βέβαιος!

Ειδικά στο Β’ ημίχρονο η ομάδα μας ήταν μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, αργή και προβλεπτή χωρίς φαντασία ταλαιπωρώντας τη μπάλα χωρίς ουσία και παρουσιάζοντας μια κακή αγωνιστική εικόνα.

Απέναντι ίσως στην χειρότερη Ομόνοια όλων των εποχών έχοντας ένα προβάδισμα 1-0 από το 11’ κιόλας και με αριθμητικό πλεονέκτημα για ένα ολόκληρο ημίχρονο παρουσιάσαμε μια τραγική εικόνα στο γήπεδο και χρειάστηκαν οι επεμβάσεις του Μπρούνο Βάλε και η αστοχία των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας για να φύγουμε από τον αγώνα με το ισχνό 1-0!

Είδαμε μια ομάδα χωρίς αυτοματισμούς, χωρίς εμπνεύσεις, χωρίς ταχύτητα, χωρίς καμία φρεσκάδα και ενέργεια μια ομάδα ψοφισμένη που λες και έκανε αγγαρεία στο γήπεδο.

Παίκτες που αποδεδειγμένα διαθέτουν ποιότητα, όπως ο Παπουλής, έμοιαζαν φαντάσματα του εαυτού τους όχι για πρώτη φορά. Παίκτες που τους έβλεπες να μην έχουν καθαρό μυαλό και να μην μπορούν να κάνουν ούτε τα βασικά και τα αυτονόητα.

Πραγματικά πονέσαμε τα μάτια μας να βλέπουμε τόσες πολλές λάθος μεταβιβάσεις, κακά κοντρόλ, άστοχα σουτ και σέντρες, εύκολα «πουλήματα» της μπάλας, ανόητα και επιπόλαια φάουλ, βεβιασμένες και αψυχολόγητες ενέργειες!

Το θέμα που απασχολεί τους απανταχού Απολλωνίστες είναι που χάθηκε εδώ και ένα μήνα εκείνη η ομάδα μοντέλο με το ελκυστικό και θεαματικό ποδόσφαιρο που καθήλωνε τους οπαδούς μας με την τρομερή ανάπτυξη και το ασφυκτικό pressing που κατάπινε τους αντιπάλους και τους περιόριζε σε παθητικό ρόλο και αν η κατάσταση είναι πλέον αναστρέψιμη και μπορεί αυτή η ομάδα να επανακάμψει και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα επί ίσοις όροις ή αν πλέον τα έχει «φτύσει» έχει ξεζουμιστεί και είναι θέμα χρόνου να πετάξει λευκή πετσέτα;

Η απάντηση στο γήπεδο!

Comments
To Top