ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Εορταστική Online Έκδοση του ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ!

Κυκλοφόρησε σήμερα 31 Δεκεμβρίου 2018, η εορταστική 132η Έκδοση του επίσημου περιοδικού της ομάδας μας ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ, online και ΔΩΡΕΑΝ όπως πάντα, για εύκολη ανάγνωση από υπολογιστή, τάμπλετ ή κινητό τηλέφωνο.

Ξεχωρίζουν η μεγάλη συνέντευξη με το Ντανίλο Σπόλιαριτς, ο Ζοάο Πέδρο “Όταν ήταν μικρός”, η Καλύτερη στιγμή του Μουσταφά Καραγιόλ και η Επόμενη μέρα του Εμίλιο Ζελάγια, καθώς επίσης τα ρεπορτάζ/παρουσιάσεις και αφιερώματα για το Κοινωνικό Έργο της ομάδας μας, το Χριστουγεννιάτικο πάρτι του Απόλλων Junior Club και του Απόλλων Official Store, “Πίσω από τις κάμερες” στην Εορταστική φωτογράφηση στο Apollon Columbia και Απολογισμός της εντυπωσιακής ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας μας.

Σε αυτό το τεύχος, μη χάσετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε στο μεγάλο διαγωνισμό DIMCO, φωτιστικά αξίας 150 ευρώ, προσφορά της χορηγού εταιρείας του Απόλλωνα και παράλληλα γνωρίστε την DIMCO στο σχετικό αφιέρωμα.

Τέλος, οι μόνιμες στήλες Best of Social Media, Γκολ και Φωτογραφίες του Μήνα, ενδιαφέρουσα αρθρογραφία από τους ιατρούς της ομάδας, τους εθελοντές μας, στήλες για την Β’ Ομάδα, τις Ακαδημίες μας, links με το Apollon Web-TV, την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Απόλλωνα.

Καλή ανάγνωση και καλή πρωτοχρονιά!

Το link για να διαβάσετε το ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ:

 

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top