ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΩΡΑ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!

Η Καλαθοσφαιρική μας ομάδα βρίσκεται αγωνιστικά σε πολύ καλή κατάσταση κάτι που το αποδεικνύουν οι τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα που μας έφεραν στην 3η θέση της βαθμολογίας. Η αρχή αυτής της καταπληκτικής πορείας που έφερε την ομάδα μας να κλείνει με τον ιδανικότερο τρόπο τη χρονιά ξεκίνησε από το Αυγόρου και την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Ε.Ν.Π, συνεχίστηκε με την εντός έδρας νίκη κόντρα στην Ομόνοια, ακολούθησε το επικό διπλό κόντρα στον Κεραυνό, είχε περάσει μια δεκαετία και βάλε να νικήσουμε στον Στρόβολο, για να ολοκληρωθεί ψες(28/12) με τη μεγάλη νίκη στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ με 80-73!

Πλέον επιβάλλεται να έρθουν όλοι κοντά στην ομάδα, επώνυμοι και ανώνυμοι φίλοι Απολλωνίστες και όλοι μαζί να βάλουμε ο καθένας το «λιθαράκι» του για την αναγέννηση του τμήματος. Η ομάδα παλεύει κάτω από αντίξοες συνθήκες και κοντράρει στα ίσα ομάδες διεκδικήτριες του τίτλου. Το οικονομικό κομμάτι είναι το πιο δύσκολο αυτής της προσπάθειας αφού σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι η διοίκηση της ομάδας μας ξεκινά με πλην 1000 ευρώ και ο λόγος είναι γιατί η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας δεν πληρώνει όπως οι άλλες ομοσπονδίες, Ποδοσφαίρου αλλά και Πετόσφαιρας τα απαιτούμενα ενός αγώνα, διαιτησίες, γραμματείες, στατιστική υπηρεσία.

Η βοήθεια από τον κόσμο της ομάδας μας μέχρι στιγμής είναι πενιχρή, αφού η προσέλευση στους αγώνες είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτική. Με 15-20 εισιτήρια σε κάθε αγώνα δεν γίνεται δουλειά. Όλοι λοιπόν ας δώσουμε τη βοήθεια μας, είτε με εισιτήρια διαρκείας αφού απομένουν άλλοι εφτά εντός έδρας αγώνες, υπάρχει και Τρίτη φάση πρωταθλήματος, είτε με τους Χριστουγεννιάτικους λαχνούς που έκδωσε η διοίκηση του Καλαθοσφαιρικού τμήματος για βοήθεια, είτε με οποιαδήποτε άλλη βοήθεια.

Τα άτομα που βρίσκονται κοντά στο τμήμα δουλεύουν ακατάπαυστα ώστε να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά και η Καλαθόσφαιρα να βγει από τις «σκιές» των προηγούμενων χρόνων. Στην κυριολεξία με «νύχια και με δόντια» αυτοί οι άνθρωποι κρατούν την ομάδα στα ψηλά και με τις δικές τους ενέργειες τόσο ο προπονητής της ομάδας μας αλλά και οι Καλαθοσφαιριστές μας αγωνίζονται πάντοτε για τη νίκη. Όλοι κοντά στην ομάδα μας λοιπόν και όλοι ευελπιστούμε να έρθουν κι άλλες πιο μεγάλες χαρές!

Comments
To Top