ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Επιστροφή, ανασύνταξη και αντεπίθεση!

Επιστρέφουν  στο Κολόσσι σήμερα(29/12) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μετά τις ολιγοήμερες διακοπές τους και τις ανάσες που πήραν. Οι υποχρεώσεις πολλές και επίπονες αρχής γενομένης από την Τετάρτη(2/1) με τον πρώτο εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Ομόνοια όπου η ομάδα μας θα επιδιώξει ένα καλό αποτέλεσμα που θα ευκολύνει τα πράγματα στον επαναληπτικό.

Η κούραση σε πολλούς ποδοσφαιριστές αλλά και οι τραυματισμοί είχαν σαν αποτέλεσμα βαθμολογικές απώλειες, που με τον νέο χρόνο πρέπει να καλυφτούν στα δύσκολα παιχνίδια με Νέα Σαλαμίνα, ΑΕΚ, Ομόνοια και Ερμή.

Στους τραυματίες τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν οι Σακέττι, Γιούστε, Φουαμπάλα και Στυλιανού με τον καθένα τους να έχει τον δικό του χρόνο επιστροφής. Στο Κολόσσι από σήμερα θα βρίσκεται και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ο Μίλαν Κερμπρ, που όμως θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα πρωταθλήματος μα τη Νέα Σαλαμίνα.

Με ή χωρίς κάποιους ποδοσφαιριστές η ομάδα μας καλείται να σηκώσει ανάστημα και να κάνει την αντεπίθεση της αν θέλει φέτος το κάτι διαφορετικό που δεν είναι τίποτα άλλο από τον τίτλο του πρωταθλητή!

 

Comments
To Top