ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Στεναχωρημένος που πρέπει να φύγω, θα τα δώσουμε όλα στον αγώνα με την ΑΕΛ»!

Η ομάδας μας διανύει περίοδο φόρμας με τρεις συνεχόμενες νίκες και ετοιμάζεται για το τοπικό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ την ερχόμενη Παρασκευή(28/12) στο κλειστό μας στις 19:00. Δυστυχώς για την ομάδα μας θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Στέφανου Ηλιάδη για φέτος αφού θα μεταβεί στην Αμερική για να ολοκληρώσει τις σπουδές του και να επιστρέψει τον Μάιο.

Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας μίλησε στη μπασκετική ιστοσελίδα Cyprusbasket.net εκφράζοντας τα συναισθήματά του, στέλλοντας παράλληλα και το δικό του μήνυμα ενόψει του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος που πρέπει να φύγω τώρα που η ομάδα αρχίζει να ρολάρει και είναι ανεβασμένη. Παρόλα αυτά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία και μετά την αποχώρησή μου. Η ομάδα είναι πανέτοιμη, όπως και εγώ για να τα δώσουμε όλα στον επερχόμενο αγώνα με την ΑΕΛ που θα είναι και ο τελευταίος μου με την κυανόλευκη φανέλα. Εύχομαι σε όλο το φίλαθλο και μη κόσμο καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές και χαρούμενο το νέο έτος 2019».

 

 

Comments
To Top