ΑΝΤΡΕΣ

Βλέπεις τριάδα Goal – Goal; Απόδοση 4.90 στην BET ON ALFA

Το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Ανόρθωση και τις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις Αλκή-Δόξα και ΕΝΠ-Ομόνοια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα που ολοκληρώνει την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA A’ κατηγορίας.

 

Όλοι οι σημερινοί αγώνες, προσφέρονται από την BET ON ALFA με πολύ καλές αποδόσεις και πολλές στοιχηματικές επιλογές. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy ή να επισκεφτείτε ένα από τα 65 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

 

Στις 16:00 θα αρχίσει το ντέρμπι στο Τσίρειο ανάμεσα στην πρωτοπόρο ΑΕΛ και την Ανόρθωση με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να κάνουν ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη των στόχων τους. Στο 2.10 προσφέρεται η νίκη της ΑΕΛ, 3.25 το διπλό για νίκη της Ανόρθωσης και 3.30 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 Goals έχει απόδοση 1.85, το under 2.5 Goals 1.80 και το Goal – Goal 1.70.

 

Σχεδόν στην απόλυτη ισορροπία είναι το ματς Αλκή-Δόξα, σύμφωνα με τις αποδόσεις που προσφέρει η BET ON ALFA. Η νίκη της Αλκής έχει απόδοση 2.60, το διπλό για νίκη της Δόξας 2.40 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.35. Το over 2.5 Goals προσφέρεται στο 1.80, στο 1.85 προσφέρεται το under 2.5 Goals και στο 1.65 το Goal – Goal.

 

Στο 2.25 προσφέρεται το διπλό της Ομόνοιας κόντρα στην Ένωση, με τον άσο για νίκη της ομάδας του Παραλιμνίου να προσφέρεται στο 2.90 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.30. Στο 1.90 προσφέρεται το over 2.5 Goals, το under 2.5 Goals έχει απόδοση 1.75, όσο και η απόδοση του Goal – Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη σημερινή αναμέτρηση.

 

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

 

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους σημερινούς αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

 

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

Comments
To Top