ΑΝΤΡΕΣ

Τριάδα φαβορί με απόδοση 2.60 στην BET ON ALFA

Με την διεξαγωγή των αγώνων της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας, μας αποχαιρετά το 2018. Θα έχουμε δράση Σάββατο και Κυριακή με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

 

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα ματς Πάφος-Απόλλωνας (17:00), ΑΠΟΕΛ-Ερμής (18:00) και ΑΕΚ-Νέα Σαλαμίνα (19:00), ματς τα οποία έχουν φαβορί, αλλά συγκεντρώνουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον.

 

Προσφέρονται και τα τρία σημερινά μας από την BET ON ALFA, με πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy , ή να επισκεφτείτε ένα από τα 65 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Αν βλέπετε νίκες των φαβορί, Απόλλωνα, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, η συνολική απόδοση της τριάδας στην BET ON ALFA είναι 2.60.

 

Στο ματς Πάφος-Απόλλωνας, το διπλό για νίκη της ομάδας της Λεμεσού προσφέρεται στο 1.45, η νίκη της Πάφου στο 6.50, ενώ η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος είναι 4.00. Στο 1.55 προσφέρεται το over 2.5 Goals, 2.20 είναι η απόδοση του under 2.5 Goals, ενώ το Goal – Goal προσφέρεται στο 1.70.

 

Πολύ μεγάλο φαβορί, με απόδοση 1.16 είναι το ΑΠΟΕΛ στον εντός έδρας αγώνα με τον Ερμή. Με νίκη το ΑΠΟΕΛ θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, αναμένοντας τα άλλα αποτελέσματα. Το διπλό για νίκη του Ερμή, προσφέρεται στο 15.50 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 6.20. Στο 1.50 είναι η απόδοση του over 2.5 Goals, το under 2.5 Goals προσφέρεται στο 2.30, ενώ 2.35 είναι η απόδοση του Goal – Goal.

 

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα γίνει στην ΑΕΚ Αρένα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Νέα Σαλαμίνα που έχουν πάρει μέχρι τώρα από 20 βαθμούς. Φαβορί είναι η ΑΕΚ με απόδοση 1.55, στο 5.20 προσφέρεται το διπλό για νίκη της Νέας Σαλαμίνας και στο 3.80 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Απόδοση 2.00 έχει το over 2.5 Goals, στο 1.70 προσφέρεται το under 2.5 Goals, ενώ το Goal – Goal αν πιστεύετε πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, έχει απόδοση 2.05.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους σημερινούς αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για

την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top