ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

ΕΠΟΣ για την ομάδα μας στον τελευταίο της αγώνα για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ που διέλυσε εκτός έδρας την Μαρσείγ με 1-3!!!Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Μπρούνο Βάλε:σταθερός στις επεμβάσεις του και στις τοποθετήσεις του στις στατικές φάσεις,δεν έδειξε να κινδυνεύει στις ελάχιστες φάσεις του αντιπάλου.

Μάριος Στυλιανου:θύμησε τον ποδοσφαιριστή που στο ξεκίνημα του άφησε υποσχέσεις.Μια ασίστ και ένα εκπληκτικό γκολ τον κατατάσσουν στους κορυφαίους του αγώνα.Με την ψυχολογία στα ύψη και με δουλειά,μακριά από το άγχος αναμένουμε παρόμοιες εμφανίσεις στο μέλλον.

Γιώργος Βασιλείου:μεστή και ισορροπημένη εμφάνιση από τον αρχηγό που κράτησε την θέση του,έκλεισε τους χώρους στην πλευρά του και είχε και ανεβάσματα.

Βαλεντίν Ρομπέρζ:αρχοντική εμφάνιση,με σωστές τοποθετήσεις,αρκετά κλεψίματα και βοήθεια στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Χαράλαμπος Κυριάκου:μάρκαρε σωστά στο χώρο,έβγαζε την ομάδα μπροστά και με τις οργανωτικές του ικανότητες απεγκλώβιζε την ομάδα από το πρέσινγκ των Γάλλων.Πολύ καλή εμφάνιση.

Ντύλαν Ουεντραόγκο:άνετος στις προσπάθειές του,ψύχραιμος με την μπάλα στα πόδια και σωστός στις επεμβάσεις του.Έδειξε πως μπορεί να αντεπεξέλθει και να απελευθερώσει τον Χάμπο για να αγωνιστεί στην φυσική του θέση.

Σάσα Μάρκοβιτς:μαγική εμφάνιση από τον Σέρβο που κατάπιε το γήπεδο με το κουταλάκι.Έτρεξε σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου μαρκάροντας σωστά και κλείνοντας χώρους.Εννοείται πως έδωσε λύσεις και οργανωτικά.

Κέβιν Μπρού:έδειξε και πάλι την ποιότητα του.Άνετος,ψύχραιμος,κράτησε μπάλα και μοίρασε παιχνίδι.Τα θέματα του είναι αλλού και όλοι ελπίζουν πως έχουν λυθεί.

Αντριάν Σαρδινέρο:αγωνίστηκε σαν συνδετικός κρίκος μεσαίας γραμμής και επίθεσης,δίνοντας έμφαση στην γρήγορη μεταφορά της μπάλας.Πολύ καλός και τακτικά.

Αντρέ Σκέμπρι:Πίσω και γύρω από τον σέντερ φορ,έπαιρνε θέσεις στον κενό χώρο και σε μια από αυτές κέρδισε το πέναλτυ.Βοήθησε και ανασταλτικά.

Άντον Μαγκλίτσα:δύο γκολ και μαγική εμφάνιση από τον Κροάτη που με την ενέργεια του ξεθέωσε τα αντίπαλα μπακ.Σωστή υποδοχή της μπάλας,άνοιγμα παιχνιδιού και επίκαιρες θέσεις τον οδήγησαν σε μια γεμάτη εμφάνιση.

Φώτης Πάπουλής:μπήκε στο 46 για να κτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις,αλλά ο Ελλαδίτης δεν ήταν σε καλή μέρα.Η τοποθέτηση του σε αυτό τον ρόλο σαν λύση που ξάφνιαζε τον αντίπαλο έδωσε αρκετές λύσεις και θα δώσει,αλλά η τοποθέτηση του στον φυσικό του ρόλο δίνει περισσότερα,κατά την άποψη μου,στην ομάδα.

Νταβιντ Φαουμπάλα:πήρε κι άλλο χρόνο συμμετοχής και πάλι έδειξε πως θα προσφέρει.Καλές προσπάθειες εντός και εκτός περιοχής,μέσα στις φάσεις και με βοήθειες στις αλληλοκαλύψεις.

Ρίτσαρντ Σουμάχ:αγωνίστηκε σαν αμυντικό χάφ.Κράτησε μπάλα και μοίρασε παιχνίδι,ενώ κάλυψε σωστά τον χώρο ευθύνης του.

Προονητής:ξεκίνησε με 3-5-2 και κατάφερε να έχει κατοχή.Ευτύχησε να μπει μπροστά στο σκορ και με αριθμητικό πλεονέκτημα.Έκανε σχεδόν προγραμματισμένες αλλαγές με βάση και την φυσική κατάσταση των παικτών.Καλή διαχείρηση που οδήγησε σε μια μεγάλη νίκη.Μελανό σημείο που χρίζει βελτίωση η αντίδραση στο γκολ των Γάλλων που με μια πάσα χάθηκαν τα μαρκαρίσματα.Αυτό το συμβάν έγινε και σε άλλα παιχνίδια που ο αντίπαλος είχε μια δουλεμένη φάση στις στατικές,άσχετα αν αυτές δεν έγιναν γκολ.

Comments
To Top