ΑΝΤΡΕΣ

Ξενάγησε και δεξιώθηκε τους χορηγούς!

Τους εκπροσώπους των χορηγών εταιρειών που ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας μας στην Γαλλία για τον αποψινό ευρωπαϊκό αγώνα με την Μαρσέιγ, δεξιώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (12/12) σε γνωστό εστιατόριο της πόλης της Μασσαλίας η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο.

Τον Μεγάλο Χορηγό της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 Εταιρεία Stoiximan εκπροσώπησαν οι κ. Άγγελος Χοντουλιδης Country Manager Stoiximan και ο κ.Κώστας Ντάλτας Γενικός Διευθυντής Red Wolf.

Την χορηγό Εταιρεία Gree εκπροσώπησαν οι κ. Χριστός Πιττακας – Διευθυντής δραστηριοτήτων της Gree Κύπρου και ο Γιώργος Χαραλαμπους G&T Klimastar LTD, αντιπρόσωπος GREE Λεμεσου.

Την Εταιρεία Αθλητικού Υλικού PUMA εκπροσώπησαν οι κ.Πάρης Χριστοφίδης Sales Department και ο κ.Πέτρος Χαραλάμπους Εμπορικός Διευθυντής της Εταιρείας.

Την Ποδοσφαιρική Εταιρεία του Απόλλωνα εκπροσώπησαν ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιώργος Παπαγιάννης, η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ κ. Κούλλα Σταυρινίδου, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Φανούριος Κωνσταντίνου και ο Υπεύθυνος Ασφαλεία κ. Γιώργος Γιάγκου.

Το πρωί της Πέμπτης (13/12) οι Εκπρόσωποι των Χορηγών Εταιρειών συνοδευόμενοι από την Υπεύθυνη Μάρκετινγκ της εταιρείας Απολλων Ποδόσφαιρο κ.Κούλλα Σταυρινίδου επισκέφθηκαν μνημεία και αξιοθέατα της ιστορικής πόλης της Μασσαλίας.

 

Comments
To Top