ΑΝΤΡΕΣ

Τι δήλωσε ο Φανούριος πριν την αναχώρηση για Μασσαλία…

Το τελευταίο  ταξίδι στην Ευρώπη κάνει για την φετινή περίοδο η ομάδα μας  όπου αύριο αντιμετωπίζει την Μαρσέιγ.

Πριν από την αναχώρηση της ομάδας για την Γαλλία, έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ ο εκπρόσωπος τύπου  Φανούριος Κωνσταντίνου.

«Το τελευταίο παιχνίδι σε ένα μακρύ Ευρωπαϊκό οδοιπορικό. Ο Απόλλωνας έχει γίνει μέλος της ελίτ της Ευρώπης. Πάμε εκεί με άγνοια κινδύνου για το θετικό αποτέλεσμα. Να το απολαύσουμε, είναι το επιστέγασμα της φετινής μας πορείας. Κάναμε ότι ήταν δυνατό στον πιο δύσκολο όμιλο, έχοντας πάρει 4 βαθμούς και προσδοκώντας να τους κάνουμε 7 είτε έστω να πάρουμε ακόμα ένα».

Ακολούθως, ρωτήθηκε για τους παίκτες που έμειναν Κύπρο: Οι έξι που έμειναν εκτός κάνουν αγώνα δρόμου για να ενταχθούν στην ομάδα. Ο Μπρου είναι πανέτοιμος και είναι στην αποστολή. Καραγιόλ και Ζελάγια είναι σε δρόμο επιστροφής. Οι μόνοι που θα είναι εκτός για το επόμενο διάστημα είναι ο Γιούστε και ο Καραγιόλ».

Εξέφρασε και την αισιοδοξία του για την συνέχεια της σεζόν: Ο στόχος πλέον είναι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και Κύπελλο κάτι που δεν καταφέραμε πέρσι. Αν μας έλεγε κανείς ότι θα είμαστε στους ομίλους, στο -2 από την κορυφή και με παιχνίδι λιγότερο έχοντας τόσες απουσίες δεν θα το πιστεύαμε. Έχουμε ξεπεράσει τον εαυτό μας, είμαστε εκεί με μισή ομάδα».

Για το θέμα ενίσχυσης τον Ιανουάριο: Δεν θα προχωρήσουμε σε ενίσχυση στον κατάλογο Α’. Είμαστε ικανοποιημένοι και υπερπλήρης, είναι πολλές οι επιλογές, οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Μέσα από τις απώλειες γινόμαστε πιο δυνατοί και αν γίνει κάποια κίνηση θα είναι για τον κατάλογο Β’. Όταν θα είμαστε πλήρεις θα είμαστε πιο δυνατοί».

Comments
To Top