ΑΝΤΡΕΣ

Χριστουγεννιάτικο πάρτι του Juniors Club

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ προσκαλεί τους μικρούς φίλους της ομάδας μας στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι του Junior Club το οποίο θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου (15/12, 11:00-13:00) στον παιχνιδότοπο του Master Land (Σπύρου Κυπριανού 48, Τ.Κ 4043, Γερμασόγεια).

Το παρών της θα δώσει σύσσωμη η ποδοσφαιρική μας ομάδα, με τους μικρούς φίλους του Απόλλωνα να έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να εξασφαλίσουν αυτόγραφα από τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον προπονητή της ομάδας μας κ.Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα και ευχές στους μικρούς μας φίλους, σε μια άκρως Απολλωνίστικη εκδήλωση η οποία έχει καταστεί θεσμός τα τελευταία χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μικροί και μεγάλοι φίλοι της ομάδα μας θα έχουν την δυνατότητα να εξασφαλίσουν προϊόντα του Απόλλωνα από το Apollon Official Store το οποίο θα βρίσκεται στην αίθουσα διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Οι παρευρισκόμενοι θα συμμετάσχουν σε κλήρωση όπου πέντε τυχεροί θα κερδίσουν ξενάγηση στο προπονητικό κέντρο “Apollon Columbia” στο Κολόσσι.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top