ΑΝΤΡΕΣ

Πως αντιδρά ο Απόλλωνας του Σωφρόνη μετά από μια ήττα

Οι μεγάλες ομάδες δεν πρέπει να φοβούνται την ήττα και αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα σε μια μεγάλη και μια μικρομεσαία ομάδα.

Μια μεγάλη ομάδα «χτίζεται» μέσα από την τριβή των αποτελεσμάτων, καλών και κακών και αυτό που περιμένει κανείς είναι η ορθολογική διαχείριση της ήττας από το ΑΠΟΕΛ με τον τρόπο μάλιστα που ήρθε.

Συνεπώς, η ομάδα μας καλείται για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν, να δείξει τις αντοχές που διαθέτει μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Η επόμενη μέρα βρίσκει τον Απόλλωνα να ανασυγκροτείται. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να συνεχίσει να… κλαίει η ομάδα μας πάνω από το χυμένο γάλα.Σηκώνουμε κεφάλι και πεισμωμένοι όσο ποτέ άλλοτε συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι τελικής πτώσης!

Το παιχνίδι με το Ένωση Νέων Παραλιμνίου το ερχόμενο Σάββατο εκτός έδρας είναι μια ευκαιρία για ανασύνταξη. Όχι βέβαια επειδή ο αντίπαλος είναι εύκολος για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως θα είναι σημαντικό να επιστρέψει ο Απόλλωνας στις νίκες άμεσα για να επαναφέρει την ηρεμία στους κόλπους της ομάδας.

Ο Απόλλωνας, με βάση τις τελευταίες δυόμιση περιόδους, με τον ΣωφρόνηΑυγουστή στον πάγκοδείχνει να διαχειρίζεται σε άριστο βαθμό τις ήττες που δέχεται.

Συγκεκριμένα, από το σύνολο 6 ηττών,(δεν περιλαμβάνεται η περσινή ήττα της τελευταίας αγωνιστικής από Ομόνοια εκτός έδρας), η ομάδα μας έχει καταφέρει ισάριθμες φορές να επανέλθειστις νίκες με εντυπωσιακό μάλιστα τρόπο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 5 από τις 6 νίκες έχουν επιτευχθεί σε αγώνες ντέρμπι,(2 κόντρα σε Ομόνοια και 1 κόντρα στοΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και ΑΕΚ), ενώ η άλλη επί της Δόξας εκτός έδρας, πράγμα που αποδεικνύει την αποφασιστικότητα και τα ψυχικά αποθέματα που διαθέτει αυτή η ομάδα.

Comments
To Top