ΑΝΤΡΕΣ

«Περί αποδείξεων και φαντασμάτων»!

Η ομάδα μας επανέρχεται σε σχέση με την τελευταία ανακοίνωση που έβγαλαν οι γαλαζοκίτρινοι σε σχέση με την έλλειψη χειροπιαστών αποδείξεων .

Αναλυτικά:

Αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε για τελευταία φορά με την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ που θυμήθηκε φαντάσματα και ψάχνει για στοιχεία και αποδείξεις. Ο Απόλλωνας κύριοι, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσους πιστεύουν στο «ευ αγωνίζεσθαι». Οι πράξεις μας είναι τόσο καθαρές, που πάντα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο Απόλλωνας δέχεται συγχαρητήρια από όλη την Ευρώπη για το πολύπλευρο έργο του. Χωρίς τεράστιους προϋπολογισμούς, ύποπτες λογιστικές πράξεις, υπόγειες συμφωνίες, ανταλλάγματα και άλλες ενέργειες. Διότι ο Απόλλωνας έμαθε να αγωνίζεται τίμια εντός και εκτός γηπέδων, να κερδίζει και να χάνει με ιδρώτα στις φανέλες σε κάθε αγώνα. Και αυτό που ζητά, είναι ίση αντιμετώπιση, fair play.

Ζητάτε στοιχεία και αποδείξεις; Τα γνωρίζει όλος ο κόσμος, όπως αναφέρθηκαν στις προηγούμενες μας ανακοινώσεις. Στοιχεία που εμείς θα καταθέσουμε στα αρμόδια σώματα. Φυσικά υπάρχουν πολλά άλλα που ευτυχώς οι δικές μας αρχές και ιδανικά, δεν μας επιτρέπουν να βρισκόμαστε στα ίδια με τα δικά σας υπόγεια «σαλόνια». Ίσως γι’ αυτό χάσαμε και τίτλους, αλλά δεν το μετανιώνουμε και ούτε θα αλλάξουμε γραμμή.

Η συνέπεια μας σε αυτή τη γραμμή, έχει καταξιώσει τον Απόλλωνα στη συνείδηση του φίλαθλου κοινού και όχι μόνο. Όταν ο αντίπαλος προπονητής δηλώνει πως κέρδισε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, τί άλλο να πεις; Σε αντίθεση με κάποιους που με κάθε ευκαιρία ικετεύουν για αναγνώριση, συγχαρητήρια ή έστω σημασία, ενώ δέχονται μόνο το χλευασμό.

Αυτά που απολαμβάνει ο Απόλλωνας κύριοι -το σεβασμό και την αναγνώριση- είναι στοιχεία που δεν αγοράζονται και δεν ανταλλάσσονται με κανένα τίτλο.

Επαναλαμβάνουμε πως δεν θα επανέλθουμε όσο και αν προκληθούμε, γιατί δεν θέλουμε να γίνουμε περισσότερο κουραστικοί και απολογούμαστε στον κόσμο γι’ αυτό. Στον κόσμο που έχει κρίση και ελεύθερη βούληση.

Διοικητικό Συμβούλιο Απόλλωνα Λεμεσού.

Comments
To Top