ΑΝΤΡΕΣ

Βασίλη εσύ “σούπερ σταρ”!!!

Δυστυχώς για την ομάδα μας ο αγώνας ξεκίνησε με ένα πέναλτι για τον αντίπαλο απ΄αυτά που παίρνει συνήθως. Αν και ο Βάλε απέκρουσε στην επαναφορά οι αμυντικοί μας αδράνησαν με αποτέλεσμα να δεχθούμε το γκολ στο 8΄. Οι ποδοσφαιριστές μας ήταν πλέον αναγκασμένοι να αντιδράσουν και στο 15΄κέρδισαν τέσσερα συνεχόμενα κόρνερ, που αν εξαιρέσουμε το πρώτο που η κεφαλιά του Σαρδινέρο κόντραρε τα άλλα τρία πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Στο 19΄ μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Παπουλή να μπαίνει στην περιοχή να πασάρει αλλά ο Μαγκλίτσα δεν είδε τον επερχόμενο Σαρδινέρο και σούταρε άστοχα.

Στο 26΄ένα σουτ του Παπουλή δεν το έπιασε όπως θα ήθελε, ενώ στο 28΄σε μια αντεπίθεση του αντίπαλου ο Βάλε αποσόβησε δεύτερο γκολ σε βάρος της ομάδας μας. Στο 32΄μεγάλη φάση για την ομάδα μας με τον Μαγκλίτσα να υποδέχεται τη μπάλα μόνος στην περιοχή μετά από φάουλ αλλά μην τα καταφέρνει να γυρίζει όπως θα ήθελε, χάνοντας τεράστια ευκαιρία. Στο 38΄ένα απευθείας φάουλ του Πέδρο από πλάγια έξω από την περιοχή πέρασε πολύ πάνω από τα δοκάρια. Ακόμα ένα φάουλ αυτή τη φορά από τον Μάρκοβιτς στο 40΄βρήκε στο τείχος του αντιπάλου. Στο 42΄αποβλήθηκε ο Βάλε σε μια και πάλι πολύ αμφισβητούμενη φάση και πλέον η ομάδα μας συνέχισε με δέκα παίκτες.

Αναγκαστική πλέον αλλαγή για την ομάδα μας με τον Παπουλή να δίνει τη θέση του στον Κίσσα. Στο 45+2 τελικά και στο πέναλτι που κέρδισε ο αντίπαλος δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου και πάλι ο Μαγκλίτσα δεν έκανε τη σωστή επιλογή με αποτέλεσμα να χαθεί ακόμα μια ευκαιρία για την ομάδα μας που παρόλο που αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές.

Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από κόρνερ του Περέιρα ο Μάρκοβιτς με κεφαλιά μείωσε το σκορ. Μετά από ανύπαρκτο φάουλ εναντίον της ομάδας μας, ο αντίπαλος πέτυχε τρίτο γκολ δυστυχώς. Το ημίχρονο έληξε με ένα ανεκδιήγητο διαιτητή να κάνει ότι γουστάρει στον αγώνα και την ομάδα μας να βρίσκεται στο ημίχρονο πίσω με 3-1!

Με αλλαγή για την ομάδα ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Φουαπαλά να παίρνει τη θέση του Περέιρα. Η ομάδα μας παρά το ότι έπαιζε με ποδοσφαιριστή λιγότερο πίεζε και στο 51΄έχασε μια ευκαιρία με την κεφαλιά του Φουαπαλά να περνά έξω, ενώ στο 52΄ο επόπτης μας στέρησε το τετ α τετ του Μαγκλίτσα λανθασμένα ως οφσάιντ! Στο 58΄νέα μεγάλη φάση για την ομάδα με τον Φουαπαλά να προσπαθεί να πλασάρει αλλά να τον προλαβαίνει τελευταία στιγμή ο αμυντικός και η μπάλα να περνά κόρνερ.

Στο 61΄δυστυχώς ένα λάθος στο χώρο του κέντρου έφερε το τέταρτο γκολ του αντιπάλου. Στο 63΄ο Μαγκλίτσα πήρε κι αυτός κίτρινη κάρτα σ΄ένα σκληρό φάουλ που υπέπεσε, αφού ο εκνευρισμός στους ποδοσφαιριστές μας ήταν πλέον εμφανής. Στο 66΄τρίτη και τελευταία αλλαγή για την ομάδα μας με τον Μαγκλίτσα να δίνει τη θέση του στον Σκέμπρι! Στο 69΄η ομάδα μας δέχθηκε και πέμπτο γκολ σε μια αντεπίθεση και πάλι του αντιπάλου.

Μετά και το 5-1 ο αγώνας δεν είχε κάτι να ασχοληθούμε αφού ο διαιτητής της αναμέτρησης κατάφερε να κάνει και πάλι τα δικά του. Απλά για ακόμα μια φορά είμαστε θεατές στο θέατρο του παραλόγου!!! Καληνύχτα ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!

Comments
To Top