ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Τα αποτελέσματα των τμημάτων Καλαθόσφαιρας

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα των Ακαδημιών Καλαθόσφαιρας.

Πάμε να δούμε πως ανταποκρίθηκαν τα τμήματα Κ18 Ανδρών, Κ16 Ανδρών και Γυναικών καθώς και τα τμήματα Κ14 Ανδρών και Γυναικών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

K18 Ανδρών(Β΄όμιλος): Για την 9η αγωνιστική η ομάδα έχασε εντός έδρας από τον Ζήνωνα με 85-35. Βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς μετρώντας 2 νίκες και έξι ήττες.

Κ16 Ανδρών(Γ΄όμιλος): Για την 8η αγωνιστική έχασε εντός έδρας από τον Άτλαντα με 59-22. Βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς μετρώντας μία νίκη και έξι ήττες.

Κ16 Γυναικών(Β΄όμιλος): Για την 9η αγωνιστική έχασε εντός έδρας από την Αναγέννηση Γερμασόγειας με 32-29. Βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας μετρώντας 11 βαθμούς έχοντας δύο νίκες και εφτά ήττες.

Κ14 Ανδρών(Α΄όμιλος): Για την 7η αγωνιστική η ομάδα μας είχε ρεπό. Βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας μετρώντας 8 βαθμούς έχοντας δύο νίκες και έξι ήττες.

Κ14 Γυναικών(Α΄όμιλος): Για την 7η αγωνιστική έχασε εκτός έδρας με 69-27 από την Α.Ο.Αραδίππου όμως ο αγώνας θα κερδηθεί στα χαρτιά λόγω αντικανονικής συμμετοχής της αντίπαλης ομάδας. Βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογία με 12 βαθμούς μετρώντας πέντε νίκες και δύο ήττες.

Comments
To Top