ΑΝΤΡΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Αξιοπρεπέστατη προσπάθεια από τον Θρύλο παρά την ήττα εντός έδρας με 2-3 από την Φρανκφούρτη!  Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Τάσος Κίσσας: αγωνίστηκε μετά από καιρό και φαινόταν στις κινήσεις του η απραξία. Δέχτηκε 3 γκολ χωρίς να έχει ευθύνη.

Μάριος Στυλιανού: αγωνίστηκε σε ολόκληρη την δεξιά πλευρά και κάποια λεπτά στην αριστερή.Η απόδοση του κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.Ενώ ξεκίνησε καλά δεν είχε συνέχεια και είχε βεβιασμένες επιλογές.

Γιώργος Βασιλείου: έπαιξε κι αυτός σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά.Αντιμετώπισε δυσκολίες αλλά προσπάθησε να αντεπεξέλθει και τα κατάφερε σε ικανοποιητικό βαθμό.Επιθετικά είχε αρκετές προσπάθειες και βοήθησε στην ανάπτυξη.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: προσπάθησε αρκετά,ανέκοψε πολλές επιθέσεις και κέρδισε πολλές μάχες.Αρνητικό και πάλι στοιχείο στο παιχνίδι του,το παρακράτημα της μπάλας και η αναζήτηση του εξεζητημένου σε στιγμές πίεσης.

Χαράλαμπος Κυριάκου:σταθερός τις επεμβάσεις του,σωστές τοποθετήσεις και αρκετές κερδισμένες μάχες.Και ο Χάμπος σε κάποιες φάσεις παρακράτησε την μπάλα που οδήγησαν σε λάθη.

Ντύλαν Ουεντραόγκο: για τέτοιο επίπεδο αγώνα θεωρώ πως τα πήγε αρκετά καλά.Χρειάζεται περισσότερα παιχνίδια για να κριθεί σωστά αλλά έδειξε πως μπορεί να είναι επιλογή στο κέντρο της άμυνας σε αγώνες κυπριακού πρωταθλήματος.Φυσικά σε τέτοια παιχνίδια θα αγωνιζίμαστε με 2 κεντρικούς αμυντικούς.

Εστεπάν Σακέτι: πολύ καλό παιχνίδι.Μάρκαρε ψηλά,πίεσε την μπάλα και έκλεισε χώρους.

Σάσα Μάρκοβιτς: ψυχωμένος ο Σέρβος,κατάθεσε ψυχή και βοήθησε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.Μπάλωνε τις τρύπες και ξεκινούσε το παιχνίδι.Δοκίμασε το πόδι του αλλά στάθηκε άτυχος.

Αντρέ Σκέμπρι: βοήθησε αρκετά στο κράτημα της μπάλας.Σωστές υποδοχές,”σπάσιμο” παιχνιδιού και βοήθειες στην ανάπτυξη.

Αντριάν Σαρδινέρο: προσπάθησε να βοηθήσει στην γρήγορη μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση.Τακτικά κάλυπτε την δεξιά πλευρά,ενώ όταν κρατούσαμε μπάλα προσπαθούσε να συνεργαστεί με σβελτάδα.Καλή απόδοση σε γενικές γραμμές.

Άντον Μαγκλίτσα: αγωνίστηκε σε ένα ημίχρονο.Πήρε προσπάθειες,κέρδισε μάχες και βοήθησε και στο αμυντικό κομμάτι.Θα μπορούσε να σκοράρει στο τέλος του ημιχρόνου. Εμίλιο

Ζελάγια: μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο,σκόραρε 2 γκολ,ενώ θα μπορούσε κι ακόμη ένα.Συνέχισε την δουλειά του Μάγκλιτσα και η απόδοση του,τον έβαλε στην καλύτερη ενδεκάδα του Γιουρόπα.

Ζοάο Πέδρο: αγωνίστηκε ένα μισάωρο στην δεξιά πλευρά.Βρήκε χώρους και δημιούργησε καταστάσεις,δίνοντας και την ασίστ στο πρώτο γκολ.

Νταβίντ Φομπαλά: έδειξε στοιχεία καλού επιθετικού.Είχε μια μεγάλη ευκαιρία για γκολ,ενώ είχε κι αυτός σωστή υποδοχή.Μας χάρισε και μια εκπληκτική ντρίπλα.Έδειξε έτοιμο ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει άμεσα.

Προπονητής.Επέλεξε ένα σύστημα με 3 αμυντικούς σε μια παραλλαγή του 3-6-1 και 3-4-3 αφού οι Σαρδινέρο και Σκέμπρι ενίοτε σύγκλιναν και κάποτε έβγαιναν στο φτερό.Καλή διαχείρηση σε ένα σύστημα και μια τακτική που δεν δουλεύτηκε αρκετά.Στα συν εκτός από την εμφάνιση της ομάδας και η παρουσία των Ντύλαν και Φομπαλά.

Comments
To Top