ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Κι όμως είναι ακόμα εδώ…»

Κάποιοι βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα και να μας υποτιμήσουν το Καλοκαίρι που μας πέρασε. Κάποιοι ίσως να ήθελαν να κλείσει το τμήμα και μιλάμε για τους απ΄έξω και όχι όσους βρισκόμαστε μέσα στο οικοδόμημα του Απόλλωνα.

Για κακή του τύχη όμως το πετοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, οι ένδοξη δυναστεία των «Αμαζόνων» είναι ακόμα εδώ ζωντανή να κάνει πολλούς να «χάνουν τον ύπνο» τους και τα όνειρα τους να γίνονται εφιάλτες.

Με συντονισμένες ενέργειες, με πολύ κόπο και μόχθο αλλά και χρήμα, ο νέος πρόεδρος του τμήματος ο Ανδρέας Κυριάκου μαζί με τους στενούς του συνεργάτες ξεκίνησαν τη νέα προσπάθεια από το Καλοκαίρι. Έφτιαξαν πρώτα τις οικονομικές εκκρεμότητες του τμήματος, κάτι που φάνταζε ανυπέρβλητο, έφεραν τον νέο προπονητή που συνάδει με τη φιλοσοφία ανάδειξης νεαρών παικτριών στην ομάδα μας και με συντονισμένες ενέργειες έφεραν στο νησί μας ξένες παίκτριες εγνωσμένης αξίας.

Το στοίχημα ήταν μεγάλο κατά πόσο αυτή η προσπάθεια θα πετύχει, όμως η πορεία μέχρι τώρα των τριών αγωνιστικών στο πρωτάθλημα δείχνει ότι όχι μόνο κερδίζεται αλλά ίσως η πορεία της φετινής χρονιάς φέρει και επιτυχίες στην ομάδα μας.

Κοινή συνισταμένη όσον εργάζονται στο τμήμα, η αγάπη για την ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας ως ιστοσελίδα που στηρίζει κάθε τμήμα σε κάθε άθλημα της ιδέας που ονομάζεται ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, δίνουμε τα συγχαρητήρια μας και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα, όπως πάντα σ΄αυτή τη νέα προσπάθεια. Αυτή η ομάδα των «Αμαζόνων» έχει μάθει να πρωταγωνιστεί και αυτό θα συνεχίζει να κάνει.

Υ.Γ: Για όσους βιάστηκαν να μας ξεγράψουν «πλανώνται πλάνην οικτράν». Δεν λυγίζουμε στις όποιες δυσκολίες γιατί έτσι μάθαμε από παιδιά!!!

Comments
To Top