ΑΝΤΡΕΣ

Φανούριος για Δόξα, Ανόρθωση και όχι μόνο…

Ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας  Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι»  για τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα, το χθεσινό παιχνίδι απέναντι στην Δόξα και για την κάθοδο της Άϊντραχτ στην Κύπρο.

Αναλυτικά:

Για τις πρώτες απώλειες της ομάδας: «Δεν αισθανόμαστε πίεση ούτε άγχος. Δεν τελειώνει η ζωή με ένα κακό αποτέλεσμα η μια ισοπαλία. Έχουμε παιχνίδι με την Ανόρθωση και βλέπουμε μπροστά. Είναι μέσα στο παιχνίδι και το ανεπιτυχή αποτέλεσμα και όλα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να βλέπουμε μπροστά και να δούμε το ερχόμενο ντέρμπι με την Ανόρθωση».

Για τους τραυματίες: «Ο Σουμά θα περάσει από εξετάσεις σήμερα αφού θέλει 24 ώρες για να καθαρίσει το αιμάτωμα για να μπορεί να γίνει διάγνωση. Ταλαιπωρήθηκε από τον αγώνα με την Άϊντραχτ όπως και ο Μάγκλιτσα που δεν έφτασε το χθεσινό παιχνίδι αλλά χωρίς να μπορούμε να πούμε σίγουρα κατά πάσα πιθανότητα θα είναι εκεί».

Για τα λόγια του στο παιχνίδι με τη Δόξα και για όσα έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι: «Tον κόσμο από τα γήπεδα δεν τον έδιωξε η κάρτα οπαδού αλλά άλλα τα κακώς κείμενα. Και ο νοών νοείτω».

Για την κάθοδο της Άϊντραχτ στην Κύπρο: «Έχουμε προβεί σε καταγγελίες σε όλα τα αρμόδια σώματα της Ουέφα. Δεν είναι ευθύνη του Απόλλωνα αν θα έρθει αρκετός κόσμος από την Γερμανία αλλά θέμα της αστυνομίας. Όπως στη Γερμανία δεν ήταν θέμα της Άϊντραχτ η προφύλαξη του κόσμου έτσι και στην Κύπρο. Από την ομάδα καθαρά η φιλοξενία τους ήταν άψογη».

Για την ανάρτηση και τα σχόλια και βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας: «Όταν δεν είσαι παρόν δεν μπορείς να κρίνεις. Από μια εικόνα μπορεί να βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε πως είμαστε απογοητευμένοι από την τροπή που παίρνει το όλο θέμα. Αν θεωρούν πως μπορούν να χαρακτηρίζουν κόσμο που χρησιμοποίησε το υστέρημα του για να παρακολουθήσει ένα ποδοσφαιρικό αγώνα είναι κρίμα. Ο κόσμος του Απόλλωνα ήταν άψογος και δεν πρέπει να γίνονται αυτά».

Comments
To Top