ΑΝΤΡΕΣ

“Δεν θα ανεχθούμε από τον οποιοδήποτε να μειώνει τον κάθε οπαδό μας ξεχωριστά”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο επίσημος Απόλλωνας που νιώθει περήφανος για τους φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν στην Φρανκφούρτη. Οι διοικούντες δεν θα ανεχθούν από κανέναν να μειώσει την αξιοπρέπεια των οπαδών τους αλλά και του συλλόγου γενικότερα.

Αναλυτικά:

Ο Απόλλωνας Λεμεσού είναι Περήφανος για τους φίλους του οι οποίοι ταξίδεψαν στην Φρανκφούρτη.

Η αψεγάδιαστη συμπεριφορά την οποία επέδειξαν κατά την παραμονή τους στην Γερμανική πόλη, ήταν και η κύρια αιτία που δεν είχαμε χειρότερες καταστάσεις προϊόν της κακής έως προκλητικής συμπεριφοράς που έτυχαν τόσο πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Άιντραχτ.

Ο Απόλλωνας ΛΕΜΕΣΟΥ θα συνεχίσει να πρεσβεύει την Λεμεσό και την Κύπρο μας σε διεθνές επίπεδο μέσα από τις μεγάλες ευρωπαϊκές του επιτυχίες.

Υ.Σ Θα έπρεπε όλοι αυτοί οι οποίοι επικρίνουν τον Περήφανο κόσμο του Απόλλωνα να ασχοληθούν με την προκλητική στάση των Γερμανών οι οποίοι στα επίσημα μέσα τους αναγνώρισαν τα κατεχόμενα εδάφη μας με την ονομασία “Κυπριακή Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου”.

ΥΣ2 Ο Απόλλωνας Λεμεσού δεν θα ανεχθεί από τον οποιοδήποτε επιθυμεί να προβληθεί πρόσκαιρα…να μειώνει την ιστορία και την αξιοπρέπεια του κάθε οπαδού μας ξεχωριστά και του συλλόγου γενικότερα.

 

 

 

 

Comments
To Top