ΑΝΤΡΕΣ

Ισοπαλία… με γκολ φάουλ και οφσάιντ!!!

Το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα κύλησε με τους ποδοσφαιριστές μας να έχουν την κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας στο χώρο του κέντρου χωρίς να βρίσκουν τους χώρους να μπουν στην περιοχή του αντιπάλου. Στο 18΄μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Ζελάγια να βρίσκει με τακουνάκι τον Περέιρα που πέρασε τον τερματοφύλακα αλλά δεν έκανε όπως θα ήθελε το πλασέ.

Στο 25΄νέα ευκαιρία για την ομάδα μας όταν μετά από σέντρα του Καραγιόλ ο Πέδρο έπιασε το πλασέ που κόντραρε σε αμυντικό και στέρησε το προβάδισμα στο σκορ για την ομάδα μας. Η ομάδα μας είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μισάωρο που ολοκληρώθηκε με ένα σουτ άστοχο του Χάμπου! Στο 38΄δυστυχώς για την ομάδα μας σε μια φάση στο χώρο του κέντρου η μπάλα χάθηκε, με φάουλ που δεν δόθηκε και στην αντεπίθεση δεχθήκαμε το γκολ.

Στο 40΄ένα σουτ του Καραγιόλ ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Παρά την πίεση και την κατοχή κάποιες λανθασμένες επιλογές στην τελική προσπάθεια έφεραν την ομάδα μας να βρίσκεται πίσω στο σκορ με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Με αλλαγή για την ομάδα μας ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Παπουλή να παίρνει τη θέση του Σκέμπρι. Στο 49΄ επιπολαιότητες από τους ποδοσφαιριστές μας στον χώρο της άμυνας έφερε το σουτ από τον αντίπαλο με τον Βάλε να αποκρούει και να σώζει την ομάδα μας, ενώ στο 50΄ένα αδύναμο σουτ του Παπουλή απέκρουσε εύκολα ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Οι ποδοσφαιριστές μας προσπαθούσαν για την ισοφάριση αλλά χωρίς κάτι το ουσιαστικό για να έρθει ένα απευθείας κτύπημα φάουλ του Μάρκοβιτς στο 59΄που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι! Ένα απευθείας κτύπημα φάουλ του Περέιρα ακούμπησε τη μπάλα ο τερματοφύλακας και την έβγαλε σε κόρνερ, ενώ στο ίδιο λεπτό στο 64΄ ο Σαρδινέρο πέρασε στον αγώνα στη θέση του Σακέττι. Μεγάλη ευκαιρία και πάλι στο 66΄με τον Σαρδινέρο να προλαβαίνει να πλασάρει αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας βγήκε και του έκλεισε το χώρο.

Οι φάσεις για την ομάδα μας διαδέχονταν η μια την άλλη με μια κεφαλιά του Παπουλή να αποκρούει ο τερματοφύλακας στο 67΄, ενώ στο 68΄δύο συνεχόμενα κόρνερ για την ομάδα μας πέρασαν ανεκμετάλλευτα! Στο 73΄η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας αναγκαστική καθώς ο Σουμάχ τραυματίστηκε και τη θέση του πήρε ο Βασιλείου. Στο 79΄καταπληκτική ενέργεια των ποδοσφαιριστών μας ο Σαρδινέρο έδωσε έτοιμο γκολ στον Παπουλή που έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα!

Οι ποδοσφαιριστές μας ασκούσαν τρομερή πίεση στον αντίπαλο και μετά την ισοφάριση αφού ήθελαν το νικητήριο και στο 83΄σουτ του Περέιρα  πέρασε πάνω από τα δοκάρια που θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο. Φοβερή κίνηση από τον Σαρδινέρο στο 86΄που κατέβασε ωραία πλάσαρε αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε με υπερένταση! Στο 87΄ο αντίπαλος δέχθηκε κόκκινη κάρτα με την ομάδα μας να έχει αποκτήσει αριθμητικό προβάδισμα.

Πέντε ήταν τα λεπτά καθυστερήσεων με τον Καραγιόλ στο 91΄να χάνει μόνος την κεφαλιά. Τα λεπτά των καθυστερήσεων πέρασαν χωρίς δυστυχώς η ομάδα μας να καταφέρει να κάνει κάτι με αποτέλεσμα ο αγώνας να ολοκληρωθεί με την ισοπαλία 1-1!

 

Comments
To Top