ΑΝΤΡΕΣ

«Θα προχωρήσουμε σε καταγγελίες σε όλα τα αρμόδια σώματα»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» σχετικά με τον πρόσφατο αγώνα της ομάδας του Απόλλωνα απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τα όσα άσχημα βίωσαν οι οπαδοί μας από τις Αρχές της πόλεις και τους υποστηρικτές τους ανέφερε,

«Δεν έχουμε μάθει να χρυσώνουμε το χάπι. Είμαστε ρεαλιστές. Ήμασταν αντιμέτωποι με μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Γερμανίας. Δεν καταφέραμε κάτι το ιδιαίτερο. Η ανωτερότητα της Άιντραχτ μας έβαλε δύσκολα. Το ματς αυτό ανήκει στο παρελθόν και δεν υπάρχει χρόνος να κοιτάμε πίσω. Πλέον σκεφτόμαστε το ματς της Δευτέρας με τη Δόξα στο Μακάρειο σε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι», είπε αρχικά. Ο Παπουλής είναι αμφίβολος γιατί ένιωσε ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα.

Για τα όσα τραγελαφικά βίωσε ο κόσμος του Απόλλωνα, είπε: «Πραγματικά εργάζομαι για εφτά χρονιά σε αυτή την ομάδα και συμμετέχω ανελλιπώς σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Από όλους τους αντιπάλους ή καλύτερα από όλους προορισμούς για να μην αδικήσουμε την Άιντραχτ της οποίας η φιλοξενία ήταν άψογη, ήταν η χειρότερη αντιμετώπιση από τις Αρχές της πόλεις προς τους οπαδούς της ομάδας μας. Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε υψηλού κινδύνου και πάρθηκαν αποφάσεις ότι θα έπρεπε να ακολουθηθεί συγκεκριμένο πλάνο που θα εξασφάλιζε ασφάλεια. Αντί αυτού, δεν τηρήθηκε κανόνα μέτρο, διευθετήσαμε λεωφορεία τα οποία δεν εμφανίστηκαν και μεταφέρθηκαν μέσω τρένου στο γήπεδο οι οπαδοί μας.

«Υπέστησαν μεγάλη ταλαιπωρία οι φίλοι του Απόλλωνα και η Αστυνομία προέβη σε συλλήψεις χωρίς λόγο, κτύπησαν κόσμο και αποκορύφωμα ήταν η κράτηση μερίδας κόσμου σε δασική περιοχή για τρεις ώρες μέσα σε άσχημες καιρικές συνθήκες. Άλλοι έχασαν λεωφορείο και τρένο. Μέχρι πολύ αργά το βραδύ και δεν μπορούσαν να μεταβούν στο κέντρο της πόλης. Οι οπαδοί της Άιντραχτ έκλεισαν πλατείες και σταθμούς και περίμεναν τον κόσμο του Απόλλωνα. Γενικά ήταν μία χαώδης κατάσταση», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Μέχρι τις τριάμισι που έφτασαν στο ξενοδοχείο τους είχαμε την έγνοια τους. Συνέλαβαν χωρίς λόγο έναν 16χρονο με τον πατέρα του και τον άφησαν με το εσώρουχο σε ένα κελί. Έβρισκαν συνεχώς προφάσεις για συνθήματα σε ρούχα, έπειτα σε κασκόλ και για αλκοόλ το οποίο νόμιμα πωλείτο και καταναλωνόταν μέχρι και στο γήπεδο. Κάναμε διαβήματα στην ΟΥΕΦΑ, ο πρόεδρος ασχολήθηκε με το ζήτημα μέχρι τα ξημερώματα, στείλαμε επιστολές. Ήταν περιορισμένες οι δυνατότητες μας σε μία ξένη χώρα».

Καταλήγοντας ανέφερε: «Ήταν από τις φορές που ο κόσμος ήταν σοβαρός και αψεγάδιαστος, δεν έδωσαν αφορμή και δυστυχώς η δικαιολογία ήταν ότι πάντα αυτά κάνουν οι οπαδοί της Άιντραχτ στους φιλοξενούμενους. Θα προχωρήσουμε σε καταγγελίες σε όλα τα αρμόδια σώματα».

 

 

 

Comments
To Top