ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Στο τέλος νομίζω ότι κάναμε αυτό που θα έπρεπε…»!

Ο προπονητής της ομάδας μας, Φώτης Τακιανός, μίλησε στη δημοσιογραφική διάσκεψη αμέσως μετά τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια εκτός έδρας.

Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να ξεκινήσω δίνοντας πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Ομόνοιας, στους παίκτες και στον προπονητή. Ήταν ένα παιχνίδι έτσι ακριβώς όπως το περιμέναμε, με τη λογική πως ξέραμε τον αντίπαλο. Ξέραμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε, συν ενός ακόμα προβλήματος που είχαμε με την αλλαγή ενός παίκτη, ειδικά στο παιχνίδι μέσα στη ρακέτα όπου γνωρίζαμε ότι θα προσπαθήσει να επιβληθεί η Ομόνοια.

Ήταν ένα ντέρμπι σε όλα του. Ίσως να υπήρχε έλλειμμα στη ποιότητα του παιχνιδιού, αλλά ήταν ένα παιχνίδι που επί 40 λεπτά ήταν ντέρμπι, με τις ομάδες να προσπαθούν περισσότερο να επιβληθούν στις δύσκολες καταστάσεις που είχαν να αντιμετωπίσουν μέσα στο στρατόπεδο τους. Στο τέλος νομίζω ότι κάναμε αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε από την αρχή του παιχνιδιού, να ήμαστε πιο αποφασιστικοί και πιο επιθετικοί στην άμυνα. Το αποφασίσαμε όταν βρεθήκαμε με τη πλάτη στον τοίχο στα τελευταία 5 λεπτά του παιχνιδιού, παίζοντας δυνατές άμυνες και βάζοντας καλάθια τα οποία δεν είμαι οπαδός τους. Δεν μπήκαν δηλαδή καλάθια από ομαδική δουλειά, αλλά περισσότερο από ατομικές ενέργειες.

Άρα, σύμφωνα με όσα είπα, θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ πιο σκληρά και περισσότερες ώρες για να βελτιώσουμε τα κομμάτια αυτά για να γίνουμε καλύτεροι. Καλή συνέχεια στην Ομόνοια, συγχαρητήρια στους παίκτες για τη προσπάθεια που δώσαμε και εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να ξοδέψουμε πολλές ώρες στο γήπεδο για να τα καταφέρουμε».

 

 

Comments
To Top