ΑΝΤΡΕΣ

Υποκύψαμε στην ανωτερότητα του αντιπάλου!

Κόντρα σε μια ανώτερη όπως φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο ομάδα οι ποδοσφαιριστές μας δεν τα κατάφεραν και έχασαν το παιχνίδι με 2-0. Η ομάδα μας υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου, που σε ένα γήπεδο πραγματικό καμίνι έκανε το παιχνίδι της να μοιάζει εύκολο και να δυσκολεύει αφάνταστα τους ποδοσφαιριστές μας!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον αντίπαλο να προσπαθεί να επιτεθεί αλλά η ομάδα μας ήταν αυτή που βγήκε μπροστά σε μια αντεπίθεση και ο Μαγκλίτσα μετά από πάσα του Περέιρα έβγαινε μόνος αλλά ανακόπηκε λανθασμένα ως οφσάιντ από τον επόπτη στο 4΄. Η ομάδα μας κρατούσε καλά αλλά δυστυχώς στο 13΄ένα τραγικό λάθος του Βάλε έφερε το 0-1 για τον αντίπαλο σ΄ένα χλιαρό σουτ που ο τερματοφύλακας μας δεν αντέδρασε σωστά!

Μετά και το γκολ που δέχθηκε η ομάδα μας ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν να μπουν στο παιχνίδι, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο διαιτητής του αγώνα ήταν εριστικός σε κάποιες στιγμές του αγώνα με φάουλ που δεν έδινε, ενώ εύκολα σφύριζε για τον αντίπαλο.

Στο 32΄η ομάδα μας δέχθηκε και δεύτερο τέρμα αυτή τη φοράμε κεφαλιά, αφού ο αντίπαλος σε κάποιες φάσεις του αγώνα ήταν καταιγιστικός. Ένα λάθος του Σακέττι δεν μας στοίχισε αφού ο Αργεντίνος το διόρθωσε σώζοντας πάνω στη γραμμή το τρίτο γκολ στο 35΄. Η πίεση ψηλά από τον αντίπαλο ήταν αφόρητη για τους ποδοσφαιριστές μας που δεν μπορούσαν να κάνουν το παιχνίδι τους παρά τις προσπάθειες του. Στο 45΄ο αντίπαλος έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το τρίτο γκολ, όμως η μπάλα πέρασε έξω.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μια κεφαλιά του Περέιρα που πέρασε έξω. Δυστυχώς στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν καταιγιστικός και προηγήθηκε με 2-0, με τους ποδοσφαιριστές μας να ψάχνουν τις λύσεις να βγουν από την άμυνα τους!

Στην επανάληψη η ομάδα μας ξεκίνησε με δύο αλλαγές αφού η Ζελάγια και Σκέμπρι πήραν τις θέσεις των Περέιρα και Καραγιόλ. Η αφόρητη πίεση συνεχιζόταν από τους Γερμανούς και στο 50΄ο Βάλε έσωσε το σίγουρο τρίτο γκολ από τον αντίπαλο. Οι ποδοσφαιριστές μας δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα και έκαναν πολλές λάθος μεταβιβάσεις απόρροια της πίεσης του αντιπάλου.

Στο 56΄η ομάδα μας κατάφερε να βγει μπροστά και μετά από σέντρα του Βασιλείου ο Ζελάγια έπιασε την κεφαλιά που έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 67΄η ομάδα μας έκανε την τρίτη της αλλαγή με τον Στυλιανού να μπαίνει στον αγώνα στη θέση του Μαγκλίτσα. Με την είσοδο του Στυλιανού ο Πέδρο πέρασε δεξιά της επίθεσης, ενώ ένα φάουλ που κέρδισε πέρασε ανεκμετάλλευτο στο 70΄.

Το παιχνίδι κυλούσε στο 80΄όταν η ομάδα μας έχασε τριπλή ευκαιρία με τη μπάλα να μην μας κάνει το χατίρι και να κτυπά δύο φορές στο οριζόντιο δοκάρι αφού μετά από σέντρα του Σκέμπρι πρώτα ο Πέδρο,  στη συνέχεια ένα γυριστό του Παπουλή και στη συνέχεια ένα σουτ που κόντραρε έφερε ένα κόρνερ για την ομάδα μας χωρίς αποτέλεσμα. Στα τελευταία λεπτά οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν να κάνουν κάτι αλλά στάθηκε μάταιο.

Στο 87΄είχαμε μια απόκρουση του Βάλε που αποσόβησε το τρίτο γκολ, ενώ στη συνέχεια ο Ζελάγια στην αντεπίθεση έκανε ένα πλασέ που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε τρία λεπτά καθυστερήσεις χωρίς να υπάρξει κάτι το αξιόλογο και η ομάδα μας κόντρα στην ανώτερη Άιντραχτ δέχθηκε την ήττα με 2-0!

 

Comments
To Top