ΑΝΤΡΕΣ

Τι δήλωσαν Σωφρόνης και Χάμπος…

Ο Σωφρόνης Αυγουστή  μίλησε ενώπιον των ΜΜΕ για τον σημαντικό αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Europa League.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Η αρχική του τοποθέτηση: «Έχουμε να κάνουμε με ένα μεγάλο αντίπαλο με δυνατή έδρα. Θα δούμε αύριο τι σημαίνει να παίζεις με κόσμο στο γήπεδο. Μας έλειψε πολύ αυτό στην Κύπρο. Παίζουμε μια φορμαρισμένη ομάδα αλλά κι εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση. Αυτά τα παιχνίδια μας δίνουν εμπειρίες αλλά θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να μάθουμε να βρίσκουμε λύσεις σε δύσκολες συνθήκες. Σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά χωρίς πίστη στις δυνάμεις σου δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα. Ο στόχος πάντα είναι η νίκη».

Σε ερώτηση για την μεγάλη ευκολία με την οποία σκοράρει η Άιντραχτ ανέφερε:

«Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και είναι στα καλύτερά της. Κάνει εξαιρετικά παιγνίδια, έχει αρκετά τρεξίματα και αυτοματισμούς και προσπαθεί να βάλει πίεση στον αντίπαλο από τον πρώτο λεπτό. Θα πρέπει να ανταποκριθούμε από το πρώτο λεπτό σε αυτά τα σημεία».

Σε ερώτηση αν θα είναι το πιο δύσκολο ματς είπε: Νομίζω ότι αυτή η ομάδα είναι πάρα πολύ δύσκολη ιδιαίτερα στην έδρα της. Όταν τους είδα με την Λάτσιο, μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα και είναι ό,τι καλύτερο για ένα ποδοσφαιριστή να παίζει σε έτσι γήπεδο με τέτοια ατμόσφαιρα».

Η τοποθέτηση του Χάμπου Κυριάκου: «Έχουμε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Από τη στιγμή που μπαίνουμε στο γήπεδο όλα είναι 50-50. Θα μπούμε με τη φιλοσοφία μας, που είναι να μη φοβόμαστε κανένα αντίπαλο. Είναι παιχνίδια για μάζεμα εμπειριών και για τις Κυπριακές ομάδες ότι καλύτερο. Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

 

Comments
To Top