ΑΝΤΡΕΣ

«Ο Απόλλωνας είναι μια πολύ καλή ομάδα που κατάφερε να πανηγυρίσει αρκετές επιτυχίες…»

Ο προπονητής της Άιντραχτ Adi Hütter, μίλησε το μεσημέρι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπο ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα μας.

Διαβάστε τι δήλωσε:

«Το 7-1 με την Düsseldorf μας έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Χωρίς αμφιβολία θέλουμε να αναλάβουμε τον ρυθμό στο αυριανό παιχνίδι και ανυπομονούμε για την αναμέτρηση. Πρέπει να περιμένουμε ακόμα για τον Κέβιν Τραπ να δούμε αν θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ ο Lucas Torró έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς. Υπάρχει και το ερώτημα του ποίος θα ξεκινήσει στην επίθεση. Έχουμε ακόμα αρκετό χρόνο.

Ο Απόλλωνας είναι μια πολύ καλή ομάδα που κατάφερε να πανηγυρίσει αρκετές επιτυχίες σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Όλα αυτά είναι μια καλή προειδοποίηση. Πρέπει να πάρουμε τον αντίπαλο στα σοβαρά και δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε. Νιώσαμε την απόλυτη ανατριχίλα απέναντι στην Λάτσιο. Ήταν μια ατμόσφαιρα που άγγιξε τους πάντες, όχι μόνο τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι περίεργος να δω αν θα ξεπεραστεί αυτό, Θα πρέπει να έχουμε απόλυτη συγκέντρωσή για να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα προς τα μπρος με μια νίκη αύριο».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της Γερμανικής ομάδας, ο Danny da Costa ανέφερε, «η προσμονή για την αναμέτρηση είναι πολύ μεγάλη. Είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε ξεκινήσει εξαιρετικά στον όμιλο. Η ομάδα ανυπομονεί για την Πέμπτη. Η Μαρσέιγ έχασε ένα προβάδισμα 2-0 απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού. Αυτό δείχνει την ποιότητα του Απόλλωνα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Η ατμόσφαιρα με την Λάτσιο ήταν η καλύτερη που έζησα μέχρι σήμερα. Ήταν μια τρέλα. Ο κόσμος μας έσπρωχνε κάθε δευτερόλεπτο. Αυτό μας βοηθάει απίστευτα».

 

Comments
To Top