ΑΝΤΡΕΣ

«Αν δεν ρισκάρεις δεν μπορείς να φθάσεις σε μεγάλο αποτέλεσμα»

Η αποστολή για την Γερμανία αναχωρεί στις 10:00 μ.μ. με ναυλωμένη πτήση για την Φρανκφούρτη και θα φτάσει στον προορισμό της λίγο μετά τις 13:00. Ο Σωφρόνης Αυγουστή παίρνει μαζί του 23 ποδοσφαιριστές, ενώ στην Κύπρο θα μείνουν, ο Γιούστε και ο Μπρου, όπου θα συνεχίσουν την αποθεραπεία τους. Λίγο πριν την αναχώρηση ο επί του τύπου εκπρόσωπος του Απόλλωνα, Φανούριους Κωνσταντίνου παραχώρησε δηλώσεις για τη δύσκολη αποστολή.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Σίγουρα η Άιντραχτ έχει δείξει τόσο στη Μπουντεσλίγκα όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ πως είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης. Στα τελευταία τρία παιχνίδια σκόραρε 13 τέρματα. Εμείς πάμε χωρίς άγχος και χωρίς φόβο, όμως πάμε για το καλύτερο. Πάντα υπάρχει ο φόβος της ήττας και μάλιστα βαριάς, όμως αν δεν ρισκάρεις δεν μπορείς να φθάσεις σε ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Ο μεγάλος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Το μυαλό μας κατά βάθος είναι στον αγώνα με τη Δόξα και πρέπει να διαχειριστούμε σωστά αυτές τις πέντε μέρες».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Ο Φαουμπαλά τραυματίστηκε εκ νέου. Ο Σαρδινέρο είναι στην αποστολή. Μπρου και Γιούστε ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης».

Για τον κόσμο που περιμένει η ομάδα: «Περίπου 2000».

Comments
To Top