ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Δεν παίζουμε μόνοι μας…»!

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης παραχώρησε ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Bruno Hübner που αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Πέμπτης(25/10) κόντρα στην ομάδα μας αλλά και στον Luka Jovic που πέτυχε πέντε τέρματα στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Φορτούνα Ντυσσελντορφ.

Αναλυτικά:

Την Πέμπτη αντιμετωπίζουμε τον Απόλλωνα Λεμεσού για το Γιουρόπα Λιγκ. Τι περιμένεις από το παιχνίδι;

«Ακριβώς το ίδιο όπως με Λάτσιο. Είπαμε προηγουμένως ότι θέλουμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό στο Γιουρόπα Λιγκ. Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε το σύλλογο και το γερμανικό ποδόσφαιρο, οπότε είναι σημαντικό για εμάς. Το 7-1 απέναντι στην Φορτούνα έχει φύγει από το μυαλό μας και τώρα η συγκέντρωση μας είναι πλήρως στο παιχνίδι της Πέμπτης. Ο Απόλλωνας είναι μια έμπειρη ομάδα που έπαιξε και πέρσι στους ομίλους. Σίγουρα και αυτοί θέλουν να κάνουν κάτι καλό στη διοργάνωση. Νομίζω ότι θα είναι και αυτοί εμπνευσμένοι από την ατμόσφαιρα, οπότε δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο».

Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι του ομίλου μέχρι τώρα επειδή πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε;

«Ναι έτσι είναι. Δεν παίζουμε μόνοι μας, αυτό θα ήταν λάθος να το πούμε. Θέλουμε να κερδίσουμε».

Για τον Luka Jovic:

«Η εξέλιξη του είναι απίστευτη και έχει πολλούς λόγους. Είναι ένας ολοκληρωμένος επιθετικός και δεν είναι στο τέλος της εξέλιξης του. Όσο αφορά την ρήτρα αγοράς, έχουμε ακόμη λίγο χρόνο. Κάναμε το συμβόλαιο με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορέσουμε να εξασκήσουμε το δικαίωμα αγοράς σε ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Τότε είχαμε μεγάλη πίστη στον ποδοσφαιριστή, γι’αυτό και τον πήραμε για δύο χρόνια δανεικό. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, έχουμε την ρήτρα, και στο τέλος θα γίνει παίκτης της Άιντραχτ».

 

Comments
To Top