ΑΝΤΡΕΣ

Αφορά τον κόσμο που θα ταξιδέψει Γερμανία

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία αναφέρεται στους φίλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν στην Γερμανία, για τον εκτός έδρας αγώνα με την Άιντραχτ.

Αναλυτικά:

Οι φίλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, οι οποίοι προτίθενται να επισκεφθούν την Γερμανία για να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους, στον αγώνα EINTRACHT FRANKFURT – ΑΠΟΛΛΩΝ, για το Europa League, που θα γίνει στο στάδιο COMMERZBANK ARENA στις 25 Οκτωβρίου 2018, πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

Για να εισέλθουν στο στάδιο χρειάζεται απαραίτητα να επιδείξουν εισιτήριο του αγώνα και την πολιτική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

Όσοι φίλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, που προτίθενται να μεταβούν στο στάδιο από άλλες πόλεις θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να φτάσουν έγκαιρα στο στάδιο.

Η είσοδος στο στάδιο για το κοινό θα επιτρέπεται δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Καλούνται οι φίλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να βρίσκονται στο στάδιο έγκαιρα. Τα μέτρα ασφάλειας στο στάδιο θα είναι αυξημένα και καλούνται οι φίλοι της ομάδας να επιδείξουν την πρέπουσα συμπεριφορά και υπομονή.

Την ημέρα του αγώνα, σημείο συγκέντρωσης για τους φίλους της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο κέντρο της πόλης στη Φραγκφούρτη, θα είναι η πλατεία BORSENPLATZ. Στη συγκεκριμένη πλατεία υπάρχουν εστιατόρια, καφετέριες και μπυραρίες για εξυπηρέτηση των φίλων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Το απόγευμα, σε ώρα που θα ανακοινωθεί αργότερα, θα υπάρχουν λεωφορεία για μεταφορά των φίλων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο γήπεδο, υπό τη συνοδεία της Αστυνομίας.

Περισσότερες πληροφορίες για την διακίνηση, από την πόλη προς το στάδιο, καθώς και σχεδιάγραμμα με το σημείο συνάντησης στην πόλη και στο στάδιο (P9), θα ανακοινωθούν από την επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού.

Οι δρόμοι γύρω από το στάδιο και στο κέντρο της πόλης, θα επιτηρούνται από την Αστυνομία.

Όσοι δεν εξασφαλίσουν εισιτήριο του αγώνα, καλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, αφού δεν μπορούν να εισέλθουν στις υπόλοιπες κερκίδες του σταδίου.

Όσοι έχουν εξασφαλίσει από το διαδίκτυο, εισιτήρια του αγώνα για τις κερκίδες της EINTRACHT, καλούνται όπως για την δική τους ασφάλεια να μην μεταβούν στο στάδιο φορώντας ρούχα στα χρώματα της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι αρχές του σταδίου και η Αστυνομία δεν θα επιτρέψουν την είσοδο τους στο στάδιο.

Η συμπεριφορά των οπαδών πρέπει να είναι κόσμια. Οι αρχές του σταδίου μπορούν να απομακρύνουν από αυτό, οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο κατά την κρίση τους δεν έχει κόσμια συμπεριφορά.

Η μέθη, η μεταφορά, κατοχή και χρήση φωτοβολίδων, πυρσών, ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη ή υλική ζημιά δεν επιτρέπονται. Πρόσωπα τα οποία θα συλληφθούν για πιο σοβαρά αδικήματα, πιθανόν να κρατηθούν για περισσότερες ημέρες.

Απαγορεύεται η χρήση, κατοχή και μεταφορά κουκούλων που καλύπτουν το πρόσωπο με οποιοδήποτε τρόπο, γάντια και σακάκια (μοτοσικλετιστών) εφοδιασμένα με πλαστικά.

Απαγορεύονται οι φωτογραφικές μηχανές με τηλεφακό. Τόσο οι επαγγελματίες φωτογράφοι, όσο και οι φωτογραφικές μηχανές τους, χρειάζονται ειδική διαπίστευση από την UEFA και τις αρχές του σταδίου.

Απαγορεύεται η κατοχή, χρήση αλκοολούχων ποτών, ναρκωτικών ή τοξικών ουσιών ή εύφλεκτων υλικών.

Απαγορεύεται η κατοχή, χρήση λέιζερ και σφυρίχτρας.

Δεν θα επιτρέπεται σε φίλαθλο, αφού εισέλθει στο στάδιο, να εξέλθει και να επιστρέψει εκ νέου σε αυτό.
Απαγορεύεται το σκαρφάλωμα στα κάγκελα ή στα δίκτυα του σταδίου.

Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων, στους τοίχους του σταδίου, αλλά και οπουδήποτε.
Σημαίες και πανό δεν πρέπει να ξεπερνούν σε μέγεθος το 2 χ 1 ½ μέτρα.

Η χρήση αρκτικόλεξων “ACAB” ή “1312” με οποιονδήποτε τρόπο, είναι ποινικό αδίκημα και απαγορεύεται.
Απαγορεύεται το κάπνισμα σε χώρους του σταδίου, οι οποίοι είναι σηματοδοτημένοι με τη σχετική ένδειξη

Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το στάδιο, χωρίς προειδοποίηση ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Η Αστυνομία Κύπρου σε συνεργασία με τη Γερμανική Αστυνομία, συστήνουν στους κύπριους φιλάθλους όπως συμπεριφέρονται στην Γερμανία και στο στάδιο COMMERZBANK ARENA με κόσμιο τρόπο και να είναι υπομονετικοί. Παράλληλα εύχονται στους φίλους της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, καλή διαμονή στην Φρανκφούρτη, να έχουν ένα ευχάριστο ταξίδι και να παρακολουθήσουν ένα ωραίο, συναρπαστικό και δίκαιο παιχνίδι.

Comments
To Top