ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νίκη με πολύ καλή εμφάνιση!

Μια ψυχωμένη και άριστα μελετημένη ομάδα έκανε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας στο κλειστό μας γήπεδο με 89-71 της ΕΝΠ. Η ομάδα μας καλά δουλεμένη με σωστές επιθετικές ενέργειες αλλά και σωστή αμυντική λειτουργία πήρε από νωρίς το προβάδισμα το οποίο κράτησε μέχρι τέλους.

Πολύ καλά μπήκε η ομάδα μας στον αγώνα και με εξαιρετική άμυνα αλλά και σωστές επιθέσεις κατάφερε από την αρχή να «κτίσει» διαφορά στο σκορ και να φτάσει να προηγείται στο πρώτο δεκάλεπτο με 28-15. Στο δεύτερο δεκάλεπτο και παρά την αρχική πίεση που δέχθηκε κατάφερε να αντεπεξέλθει και να βγάλει και πάλι σωστές άμυνες, ενώ στην επίθεση έβρισκε εύκολα τις λύσεις με αποτέλεσμα να εκτοξεύσει τη διαφορά στους 21 πόντους και να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενη με 52-31!

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και παρά την πίεση που και πάλι δέχθηκε φυσιολογικά από τον αντίπαλο έκανε το παιχνίδι της και έκλεισε το δεκάλεπτο προηγούμενη με 72-52. Η κυριαρχία της ομάδας μας συνεχίστηκε και στο τέταρτο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα με 89-71.

Η ομάδα μας (Φώτης Τακιανός): Παντούρης 12 (2), Ρέντικας 17, Έβανς 7 (1), Νέυλορ 19, Έλλιοτ 6, Στυλιανού, Τομπάζος, Στέφανος Ηλίαδης 8 (2), Χάρπερ 20, Ιωαννίδης, Πόλυς Ηλιάδης, Χριστοδούλου.

Τα δεκάλεπτα: 28-15, 52-31, 72-52, 89-71

 

Comments
To Top