ΣΤΙΓΜΕΣ

Εκστρατεία για την οδική ασφάλεια!

Απόλλωνας δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται μέσα από την  ιστορία του συλλόγου και την πολυδιάστατη συνεισφορά του σε εθνικούς, πολιτιστικούς, κοινωνικούς και άλλους τομείς που απασχολούν τον τόπο και την κοινωνία μας.

Από το 2005 η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ έχει επικεντρωθεί με συνέπεια και συνέχεια, σε εκστρατείες που αφορούν κοινωνικά προβλήματα, με έμφαση τον ρατσισμό και τη βία στα γήπεδα ενώ παράλληλα διεξάγονται δεκάδες επιμέρους εκστρατείες και ενέργειες για άλλους κοινωφελή σκοπούς.

Για την περίοδο 2018-2019 αλλά χωρίς να υποβαθμιστούν οι πιο πάνω εκστρατείες, ο ποδοσφαιρικός Απόλλωνας αποφάσισε να διεξάγει μία νέα εκστρατεία, που αφορά τη μάστιγα των θανατηφόρων τροχαίων δυστυχημάτων. Δυστυχώς είναι κάτι που θεωρούμε επιτακτικό, αφού πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά όλους μας. Είναι τραγικό να χύνεται άδικα τόσο αίμα στην άσφαλτο, γι’ αυτό και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, ούτως ώστε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι, η βελτίωση της οδηγικής συμπεριφοράς όλων μας.

Η εκστρατεία ήδη ξεκίνησε από την από τον Ιούλιο του 2018 με το κεντρικό μήνυμα “Bάζουμε τέρμα στην οδηγική ασυνειδησία” και το hashtag #apollon_drivesafe. Δημοσιεύσεις στην επίσημη μας ιστοσελίδα και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Απόλλωνα, χρήση των δημιουργικών για Match Day, Starting XI, Half/Full Time, καταχωρήσεις σε όλα τα Match Program που κυκλοφόρησαν σε όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας, μηνύματα στις γιγαντοοθόνες και στις πινακίδες του γηπέδου, είναι κάποιες από τις ενέργειες που ήδη έχουν γίνει.

 

Για τη συνέχεια προγραμματίζονται μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

 

•             Δημοσιογραφική διάσκεψη για την επίσημη ενημέρωση για την εκστρατεία.

•             Ενέργειες σε συνεργασία με το τμήμα Τροχαίας της Αστυνομίας Κύπρου.

•             Ενέργειες σε συνεργασία με τη Λέσχη μοτοσικλετιστών «STAR Touring& Riding- Cyprus Chapter».

•             Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε δημοτικά σχολεία και γυμνάσια, με ενημέρωση και διανομή σχετικού υλικού στα παιδιά.

•             Δημιουργία σχετικών βίντεο που θα προβληθούν στην επίσημη μας ιστοσελίδας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

•             Διαφημίσεις και ενημέρωση σε όλα τα επίσημα μέσα της ομάδας όπως επίσημο περιοδικό, Match Programs και στην επίσημη μας ιστοσελίδα

•             Μηνύματα σε Banners, έντυπο ενημερωτικό υλικό και άλλες ενέργειες για τους φιλάθλους σε εντός έδρας αγώνες του Απόλλωνα.

•             Μηνύματα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας με τη χρήση του hashtag #apollon_drivesafe.

•             Γενικά, χρήση όλων των μέσων επικοινωνίας του Απόλλωνα, για να φτάσει το μήνυμα μας σε όλο το φίλαθλο κοινό της Κύπρου και όχι μόνο.

 

Κλείνοντας, καλούμε τους συμπατριώτες μας για μία ακόμη φορά να είναι προσεκτικοί στο δρόμο, να βάζουν πάντα τη ζώνη ασφαλείας τους τόσο μπροστά όσο και στα πίσω καθίσματα, να χρησιμοποιούν πάντα το κράνος τους, να μην ξεπερνούν τα όρια ταχύτητας, να μην οδηγούν ποτέ υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών, να μην χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο ή οτιδήποτε άλλο που αποσπά την προσοχή, να ακολουθούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να σέβονται τους άλλους οδηγούς, τους πεζούς και γενικά τον κάθε συνάνθρωπο μας.

 

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top