ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ήττα στο ντέρμπι κάτω από αντιξοότητες!

Η Μπαρτσελόνα FA επικράτησε των Ladies μας με 2-1 σε εξ αναβολής αγώνα για την 2η αγωνιστική που διεξάχθηκε στο Κοινοτικό στάδιο του Πύργου Λεμεσού. Μετά το πρώτο μοιρασμένο 20λεπτο η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ στο 20′ με ψηλοκρεμαστό πλασέ της Φρίντα και συνέχισε να απειλεί με την ίδια παίκτρια που είχε κέφια.

Μετά το ημίωρο οι Ladies αντέδρασαν στο 41ο λεπτό η Ρέιτσελ ισοφάρισε σε 1-1 όμως μόλις τρία λεπτά αργότερα η Μπαρτσελόνα πήρε και πάλι προβάδισμα με την Εμπερέ να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ!

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τις δύο ομάδες να δημιουργούν από δύο καλές ευκαιρίες χωρίς ωστόσο όμως να αλλάξει το τελικό σκορ και την Μπαρτσελόνα να παίρνει το τρίποντο!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα μας είχε και αρκετούς τραυματισμούς καθώς η αρχηγός μας Δανάη Σιδηρά ταλαιπωρείται από θλάση, όπως και η τερματοφύλακας, ενώ κάποια από τα κορίτσια μας δεν είχαν ξεπεράσει κάποιους τραυματισμούς αλλά ήταν στον αγώνα. Εκτός απ΄αυτά είχαμε να αντιμετωπίσουμε και μια εριστική και εχθρική διαιτησία, μ΄έναν διαιτητή να μην ξέρει καν τα βασικά, ότι αν κτυπήσει κάποιος αθλητής στο κεφάλι το παιχνίδι διακόπτεται αμέσως.

Φωτογραφία από την ιστοσελίδα www.themasports.com

Comments
To Top