ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Κρατάμε τα θετικά και θα βελτιώσουμε τις αδυναμίες…»!

Ο προπονητής της ομάδας μας, Φώτης Τακιανός έκανε δηλώσεις μετά τη λήξη του χθεσινού(14/10) αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι το οποίο είχε υψηλό βαθμό δυσκολίας με τη λογική ότι ήταν η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, εκτός έδρας παιχνίδι με μια ομάδα που έχει διαφορετικό στόχο από εμάς και με το γεγονός ότι είχαμε δύο παίκτες που ενσωματώθηκαν την τελευταία εβδομάδα. Βάζοντας κάτω όλα αυτά μαζί, καταλαβαίνετε πως ο βαθμός δυσκολίας του παιχνιδιού ήταν τεράστιος.

Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τον ρυθμό εκεί που θέλαμε, επιτρέψαμε στον αντίπαλο πολλές φορές στη διάρκεια του παιχνιδιού να επιβάλλει ρυθμό και να δημιουργήσει διαφορές. Πρέπει όμως να κρατήσουμε ως θετικό τις αντιδράσεις που είχαμε όποτε το παιχνίδι πήγαινε να ανοίξει. Αυτό σημαίνει πως αν βελτιώσουμε κάποια πράγματα όσον αφορά γενικά το πως πρέπει να χειριζόμαστε καταστάσεις και το πως πρέπει να προετοιμαζόμαστε για να είμαστε συνεπείς για σαράντα λεπτά σε ένα παιχνίδι, θα γίνουμε καλύτεροι. Το κρατάμε λοιπόν στα θετικά.

Μας περιμένει μια δύσκολη συνέχεια, σε ένα παιχνίδι εντός έδρας. Ελπίζω η εβδομάδα που θα έρθει να μας δώσει χρόνο ώστε να είμαστε πιο έτοιμοι και γενικά σαν ομάδα, αλλά και σε ειδικές καταστάσεις του παιχνιδιού τις οποίες δεν είχαμε απαντήσεις όταν υπήρχε η ανάγκη. Θέλω όμως να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη προσπάθεια που κάνανε. Δείξανε πολλές φορές αντίδραση, ενώ βρίσκονταν με τη πλάτη στον τοίχο και θα πρέπει όλα αυτά να τα κρατήσουμε, να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Σε ερώτηση που του έγινε για την εμφάνιση του Στέφανου Ηλιάδη ανέφερε, «πρέπει να είμαστε όλοι χαρούμενοι, αλλά πάνω από όλους είναι η ομάδα του Απόλλωνα. Το δεδομένο για εμάς είναι το πως η ομάδα του Απόλλωνα θα πάει καλά και πως οι παίκτες μέσα από αυτή τη διαδικασία θα βοηθηθούν. Θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος παίκτης έχει το ταλέντο και τα φόντα να πετύχει πράγματα, αρκεί να σκύψει το κεφάλι, να δουλέψει πολύ περισσότερο και να δουλέψει με κατεύθυνση. Του εύχομαι καλή επιτυχία και πάνω από όλα καλή επιτυχία στην ομάδα μου»

Comments
To Top