ΑΝΤΡΕΣ

Ήττα της Εθνικής μας!

Η Εθνική μας προηγήθηκε μέσα στη Σόφια με 1-0, δημιούργησε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων αλλά δυστυχώς δεν εξασφαλίσαμε βαθμολογικό κέρδος. Μετά την αποψινή ήττα με 2-1 η Κύπρος έμεινε στους τρεις βαθμούς, ενώ η Βουλγαρία έφτασε στους εννέα βαθμούς σε τρεις αγώνες.

Το πάλεψαν οι διεθνείς μας, παρά το γεγονός ότι η εξέλιξη του αγώνα μας έφερε πίσω στο σκορ και κυνήγησαν την ισοφάριση μέχρι το τέλος. Η Εθνική μας μετά από πολύ καλή παρουσία και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα η εστία του Παναγή, προηγήθηκε της Βουλγαρίας με 1-0.

Στο 40ο λεπτό μετά από μακρινή μπαλιά του Λαϊφη επωφελήθηκε ο Αβραάμ και γύρισε στον Γρηγόρη Κάστανο που ακολουθούσε τη φάση και με ωραίο τρόπο άνοιξε το σκορ για την Εθνική μας, 1-0 μέσα στη Σόφια.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου (50′) η Κύπρος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Ο Παπουλής τροφοδότησε τον Πιέρο Σωτηρίου που από εξαιρετική θέση σούταρε πάνω από την εστία της Βουλγαρίας.

Στο 59ο λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν (1-1) με κεφαλιά του Δεσπότοφ και στο 68′ ο Νετέλεφ πέτυχε το 2-1. Στο 90ο λεπτό μετά από σέντρα του Χριστοφή η κεφαλιά του Ρουσιά έφυγε άουτ.

Με την εικόνα του αγώνα, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, αλλά δυστυχώς οι Βούλγαροι ήταν τρομερά εύστοχοι και με λίγες φάσεις έφτασαν στη νίκη.

Κύπρος: Παναγή, Δημητρίου, Ιωάννου (72′ Χριστοφή), Μερκής, Λαϊφης, Αρτυματάς, Κάστανος (65′ Μαργκάσα), Κούσουλος, Αβραάμ, Παπουλής (74′ Ρουσιάς), Σωτηρίου.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μας η Νορβηγία νίκησε με 1-0 τη Σλοβενία και έφτασε στους έξι βαθμούς.

 

Comments
To Top