ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ήττα στις λεπτομέρειες!

Η ομάδα μας έδειξε ότι θέλει ακόμα δουλειά και να αποκτήσει ομοιογένεια παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε δίνοντας τα όλα στον σημερινό(14/10) αγώνα δεν τα κατάφερε στο τέλος και έχασε στην πρεμιέρα με

Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας αιφνιδιάστηκε από την ευστοχία των γηπεδούχων, παρόλα αυτά κατάφερε να κρατήσει σε μονοψήφιο αριθμό τη διαφορά 27-20 για να συνεχίσει την προσπάθεια στη συνέχεια. Με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου και μέσα σε ένα λεπτό με δύο τρίποντα του Ρέντικας και του Ηλιάδη η διαφορά εξανεμίστηκε στο ένα μόλις πόντο. Παρά το καλό ξεκίνημα στο δεύτερο δεκάλεπτο  η ομάδα μας ήταν άστοχη στη συνέχεια με αποτέλεσμα τρία λεπτά πριν το τέλος η διαφορά να πάει στους δέκα πόντους. Στη συνέχεια η ομάδα μας χάρις στον Ηλιάδη και τον Ρέντικας μείωσε τη διαφορά για να τελειώσει το ημίχρονο στο 44-39!

Καθόλου καλά δεν ξεκίνησε η ομάδα μας στο τρίτο δεκάλεπτο, με λάθος επιλογές τόσο στην επίθεση, όσο και χωρίς βοήθειες στην άμυνα με αποτέλεσμα έξι λεπτά στο δεκάλεπτο να σκοράρει μόνο εφτά πόντους. Τελικά το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 66-51.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα μας προσπάθησε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα με αποτέλεσμα τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος να ρίξει τη διαφορά στους έξι πόντους. Δυστυχώς παρά την τελική μας προσπάθεια και τον Στέφανο Ηλιάδη να μας κρατά στον αγώνα με ένα απίστευτο τρίποντο, δεν τα καταφέραμε και χάσαμε τον αγώνα με 78-72.

Τα δεκάλεπτα: 27-20, 44-39, 66-51, 78-72

Η ομάδα μας(Φ.Τακιανός): Τ.Χάρπερ(11), Π.Ηλιάδης, Σ.Ηλιάδης(21), Γ.Στυλιανού(4), Μ.Ιωαννίδης, Ν.Ρέντικας(12), Ε.Μοντγκόμερι(8), Κ.Νέιλορ(13), Ν.Έλιοτ(3), Γ.Παντούρης, Α.Τομπάζος.

Comments
To Top