ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συμπληρώθηκε το ρόστερ!

Με νέο προπονητή τον Λεωνίδα Γαϊτανάκη, με νέες ξένες παίκτριες και πολλές αλλαγές στο ρόστερ της η Γυναικεία Πετοσφαιρική μας ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2018 -2019 που θα αρχίσει την ερχόμενη Τρίτη, με τις «Αμαζόνες» μας να αντιμετωπίζουν στην πρεμιέρα του Πρωταθληματος την Ολυμπιάδα Νεάπολης.

Οι νέες ξένες παίκτριες μας οι Κολομβιανές Wanda Banguero και Gizelle Magreth, μαζί με τη Βραζιλιάνα πασαδόρο Sabrina Carioga συνθέτουν το τρίο των ξένων παικτριών που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα μας. Μαζί τους στο ρόστερ η αρχηγός της ομάδας Σοφία Μανίταρου θα δώσει την εμπειρία στην ομάδα. Από κει και πέρα η άτυχη της περσινής χρονιάς Ιωάννα Λεωνίδου που εγχειρίστηκε δύο φόρες πέρσι και θα επανέλθει σε ένα μήνα μαζί με τη λίμπερο Παντελίτσα Αραούζου που ήρθε φέτος στην ομάδα θα βοηθήσουν για το καλύτερο.

Μαζί τους θα είναι οι νεαρές Άντρεα Ζακχαίου, Ξένια Μιχαήλ, Ιωάννα και Δέσποινα Σιμανόφσκι αλλά και η Βικτώρια Λεωνίδου θα συνθέσουν ένα αξιόμαχο σύνολο που θα παλεύει κάθε παιχνίδι με στόχο τη νίκη και γιατί όχι τη διάκριση!

. Στη φωτογραφία τα δύο τελευταία αποκτήματα η Βραζιλιάνα Sabrina Carioga και η Κολομβιανή Gizelle Magreth.

Comments
To Top